Seeberger

Seeberger verenigt klassieke handwerkkunst en modernste techniek. Zo ontstaan bij Seeberger hoeden en mutsen die voldoen aan de hoogste eisen.

Seeberger

(27 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Seeberger: Hoeden en mutsen van voortreffelijke kwaliteit

Bij Seeberger worden de nieuwste trends uit modehoofdsteden als Milaan, Parijs, Londen en New York in topactuele collecties verwerkt. Verder lezen ... Met veel passie en moed voor extravagante ontwerpen creëert Seeberger fantasievolle hoeden en mutsen. De verschillende productlijnen interpreteren de klassieke hoed steeds weer op een andere manier. Het uitgebreide assortiment van Seeberger biedt hoeden en mutsen voor elke gelegenheid, zoals de panamahoed of strohoed voor een zonnige zomervakantie, warme gebreide mutsen en winterhoeden voor temperaturen onder het vriespunt, nonchalante caps en outdoor-hoeden voor sport en vrije tijd of de elegante Ascothoed voor een heel bijzondere gelegenheid. Het assortiment wordt harmonieus afgerond met bijpassende accessoires zoals sjaals en handschoenen of accessoires voor in het haar.

Merkfilosofie
De 120-jarige ervaring van Seeberger is tot in het kleinste detail in de hoeden en mutsen terug te vinden. Met een trendy design en een hoogwaardige afwerking voldoen de hoofddeksels van het traditiebedrijf aan hoge standaards. Seeberger bewijst daarbij keer op keer gevoel voor trends. Hoogwaardige materialen zoals GoreTex-laminaat of papierstro staan garant voor een lange levensduur van de hoeden en mutsen.

Geschiedenis
In 1890 richt Gottfried Seeberger de hoedenfabriek in Weiler im Allgäu op. Vandaag de dag is het bedrijf na vier generaties nog steeds familiebezit. In de loop der jaren is Seeberger uitgegroeid tot een van de toonaangevende hoedenfabrikanten in Europa en worden de hoogwaardige Seeberger hoeden en mutsen naar 45 landen geëxporteerd. Alle hoofddeksels worden in Duitsland ontworpen. Het verdere verloop van het productieproces wordt door het kwaliteitsmanagement bewaakt.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text