Bogner

Bogner mode verenigt trends met functionaliteit. Het merk staat voor strakke lijnen, een kwalitatief hoogwaardige afwerking en vernieuwende materialen.

Bogner

(153 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

BOGNER: Sportief-innovatieve elegantie

Mode van Bogner - Dat is innovatieve, sportieve elegantie met een helder design. Alle collecties worden gekenmerkt door een hoog draagcomfort en een eersteklas afwerking. Verder lezen ... Tijdgeest en functionaliteit staan eveneens hoog in het vaandel. De mode van Bogner is daarom altijd eigentijds en functioneel - dat geldt voor jeans net zo goed als voor een trui of skibroek. In de Bogner shop vindt u klassieke blouses, overhemden en elegante jassen voor het business outfit evenals outdoorkleding voor sport en vrije tijd en eersteklas accessoires. Het vermelden waard zijn ook de sportieve en jeugdige jeans van Bogner. Decente designelementen zoals label ritsen, patches en emblemen op alle collectie-items weerspiegelen de heldere, sportieve stijl van Bogner.

Merkfilosofie
Het merk wordt gekenmerkt door een sportieve en creatieve bevlogenheid met hoge eisen aan design en kwaliteit. De mode van Bogner weet hoogwaardige materialen met een innovatief design en eersteklas afwerking te verenigen. Dit geldt voor zowel de dames- en herenmode als ook voor de jeans en sportcollecties. De hoge kwaliteitsstandaard die Bogner hanteert geldt eveneens voor menselijke ecologische criteria: Bij Bogner worden milieuvriendelijke en duurzame productiemethoden steeds verder ontwikkeld en is het beleid sterk gericht op sociale en milieufactoren.

Geschiedenis
Geschiedenis In 1932 richtte de succesvolle langlaufer en schansspringer Willy Bogner samen met zijn vrouw Maria het bedrijf op. In 1972 trad in de persoon van Willy Bogner junior de tweede generatie toe tot het familiebedrijf die de creativiteit en liefde voor de sport met de paplepel kreeg ingegoten. Tegenwoordig bestaat het bedrijf uit de merken Sônia Bogner, Bogner met de collecties Man, Woman en Sport alsmede Bogner Fire + Ice.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text