Kauffmann

Kauffmann dekbedden voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Diverse warmte-en ondersteuningsklassen bieden slaapcomfort, dat volledig afgestemd is op uw wensen.

Kauffmann

(42 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

KAUFFMANN: overtreksets en donzen dekbedden voor een goede nachtrust

Dekbedden, kussens en overtreksets van Kauffmann staan nacht na nacht garant voor een goede en rustgevende slaap. Verder lezen ... Daarbij worden de producten precies afgestemd op de verschillende slaapbehoeften. De stof van de hoezen en de vulling van de dekbedden en kussens variëren en bieden zo verschillende warmteklassen. De kussens van Kauffmann zijn in verschillende ondersteuningsklassen voor hoofd en nek verkrijgbaar en bieden optimaal slaapcomfort dat volledig op de individuele behoeften is afgestemd.

Merkfilosofie
Om het beste slaapcomfort te kunnen garanderen wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en hygiëne. De dekbedden en overtreksets van Kauffmann worden in vijf wasbeurten gereinigd. Vervolgens wordt het beddengoed bij 120 graden gedroogd om bacteriën te verwijderen. Veel productiestappen worden nog met de hand gedaan. Zo worden alle dekbedden bij Kauffmann handmatig met dons en veren gevuld. Naast ganzendons en –veren wordt ook gebruik gemaakt van het kostbare eiderdons. Het bedrijf neemt echter duidelijk afstand van het levend plukken van de dieren. Daarom verwerft Kauffmann haar materialen alleen van diervriendelijke houderijen en wilde eenden. Alle leveranciers worden regelmatig gecontroleerd. De hoge kwaliteitsnormen van het bedrijf gelden ook voor de naleving van eerlijke inkoop- en arbeidsomstandigheden.

Geschiedenis
Haar eerste bedverenfabriek richt de familie Kauffmann in 1896 in het Duitse plaatsje Langenargen aan de Bodensee op. In 1921 opent de familie een verkoopvestiging in Bregenz net over de grens in Oostenrijk, gevolgd door een bedverenfabriek 25 jaar later. Vanaf begin 2000 worden de dekbedden en kussens van Kauffmann in de modernste bedverenfabriek van Europa, in het Oostenrijkse Hörbranz vervaardigd.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text