Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Windsor

Filteren
Maat
Kleur
Materiaal
Prijs
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Het merk WINDSOR is er voor dames en heren

De naam WINDSOR werd in 1960 door de bedrijfsleider Günther Klasing ingevoerd. Hij hield van Engelse stoffen en wilde de elegante uitstraling met een passende naam onderstrepen. Het merk gaat echter al terug tot de oprichting van een kledingfabriek in het jaar 1889. Toentertijd werd uitsluitend herenkleding gemaakt, in 1977 volgde de eerste collectie voor dames. Urban wear en sportswear: WINDSOR is breed georiënteerd en levert een uitstekende kwaliteit voor mensen die hun stijl willen onderstrepen en zich willen onderscheiden van de mainstream. Vandaag de dag behoort het merk tot de Holy Fashion Group in Kreuzlingen (Zwitserland), dat ook Joop! en Strellson onder een dak verenigt.

Alleen de beste kwaliteit

WINDSOR hecht zowel waarde aan traditie als aan innovatie. Klassiek en modern worden gecombineerd, waarbij hoge eisen worden gesteld aan materiaal en verwerking. Ook thema's als duurzaamheid, moderne productie en een verantwoord gebruik van bronnen zijn erg belangrijk.

Tot de chique materialen behoren Italiaanse wollen stoffen, kasjmier en merinos. Daarbij komen nog de beste leersoorten en hoogwaardige kunstvezels, die vooral op het gebied van sportieve kleding zorgen voor comfort en duurzaamheid. Verder telt bij elk product het unieke accent, omdat de kleding van WINDSOR de persoonlijkheid van de drager onderstreept. Of het nu gaat om breimode, jasjes, rokken of broeken: minimalistische pasvormen en diepe kleuren bepalen het design. Ook schoenen behoren vandaag de dag tot het assortiment. Daarvoor wordt nauw samengewerkt met bekende producenten.

Sieraden en pochetten: de wereld van de bijzondere accessoires

WINDSOR valt in elk opzicht positief op, dat is duidelijk. Bij de modieuze creaties van de nieuwe collecties worden passende accessoires aangeboden, zoals bijvoorbeeld tassen, sieraden, sjaals en stropdassen. Viermaal per jaar laat de producent zien hoe men er verzorgd en modieus uit kan zien, zonder de persoonlijke accenten uit het oog te verliezen. Broekrok of kokerrok, mini-jurk of strakke jeans, WINDSOR heeft voor elke smaak de perfecte stijl. Vandaag een casual overhemd met colbert, morgen een volledig kostuum: het aanbod is groot en biedt voor zowel kantoor als vrije tijd meer dan genoeg keus. Dames en heren kunnen zich met WINDSOR veelzijdig kleden en zo hun eigen stijl ontdekken. Even rondkijken is de moeite waard!

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl