Lacoste

Lacoste staat voor sportieve kwaliteitsmode. De sportief-elegante poloshirts, truien en jassen zijn in klassieke en trendy kleuren verkrijgbaar.

Lacoste

(49 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

LACOSTE: sportief-elegante nonchalance uit traditie

Het wereldberoemde handelsmerk van Lacoste, de krokodil, symboliseert de bijnaam van oprichter René Lacoste en staat garant voor kwaliteit en authenticiteit van de tijdloos-moderne dames- en herenmode. Verder lezen ... De kleding heeft een nauwsluitende pasvorm en een casual-elegante stijl. Frisse en krachtige kleuren kenmerken de moderne uitstraling van het merk. Het assortiment van Lacoste omvat naast shirts, polo’s en truien ook sportkleding, accessoires en schoenen.

Merkfilosofie
Integriteit, prestatie en elegantie waren essentiële waarden voor René Lacoste, die hij ook in de sport heeft nagestreefd. Zijn vernieuwende ideeën en inventiviteit leven voort in de collecties en zijn nauwe verbondenheid met de sport moest ook herkenbaar zijn in de stijl van de moderne dames- en herenkleding van Lacoste. De sportieve en puristische kledingstijl van Lacoste is een ideale keuze voor sportieve activiteiten en vrije tijd. Dankzij het informele en elegante karakter zijn Lacoste truien en Lacoste polo’s ook goed te combineren met een zakelijk outfit.

Geschiedenis
Het merk Lacoste is ontstaan uit de passie van René Lacoste voor de tennissport. De succesvolle tennisser was op zoek naar een luchtig alternatief voor het shirt met lange mouwen dat destijds in de tennissport werd gedragen. In 1927 introduceerde hij de Lacoste polo, die ook tegenwoordig nog een bestseller van het merk is. In eerste instantie werd de polo onder de naam “La Chemise Lacoste“ alleen van het luchtdoorlatende jersey-tricot petit-piqué in de kleur wit geproduceerd, in overeenstemming met de voorschriften van de tennisbond. Maar al snel won het poloshirt van Lacoste ook buiten de tennisbaan aan populariteit. Vandaag de dag worden Lacoste truien en polo’s van het fijnste katoen en in de trendkleuren van het seizoen geproduceerd.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text