Janine

Overtreksets van Janine verrassen telkens weer met expressieve dessins. Deze zijn geïnspireerd door de nieuwste trends uit Milaan, Parijs en Londen.

Janine

(41 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

JANINE OVERTREKSETS: laat slaapdromen uitkomen

De overtreksets van Janine zijn bekend om zorgvuldig ontworpen dessins. Toonaangevende kunstateliers maken van elk Janine-product een unicaat. Verder lezen ... De aantrekkelijke overtreksets zijn in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar: van Zwitsers katoen, mako satijn en damast via strijkvrij interlock-jersey en soft-seersucker tot luxe flanel en fijne beverstof. De kwalitatief hoogwaardige materialen van Janine zijn gemakkelijk te onderhouden en hoeven niet gestreken te worden. Op deze manier komen de exclusieve dessins - zoals bloemendessins met blaadjes in zachte aquareltinten en romantische kersenbloesemtakjes of strakke patronen met strepen en ruitjes - bijzonder goed uit de verf.

Merkfilosofie
De filosofie achter het merk Janine is om van de slaapkamer een plek te maken, die naast de behoefte aan een rustgevende slaap ook de wens naar geborgenheid vervult. Om deze reden biedt het bedtextiel van Janine zowel slaapcomfort als mooie stoffen waar iedereen zich thuis in voelt. Dat bereikt het bedrijf door het exclusieve gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen van natuurlijke materialen. De mooie stoffen worden alleen geweven van geselecteerd, natuurlijk katoen. Weelderige dessins en een afwerking die vrij is van schadelijke stoffen maken het beddengoed tot slot extra bijzonder.

Geschiedenis
De geschiedenis van het merk Janine begon in Vreden, waar Carl Hecking in 1911 een weverij begon. Al snel verwierf hij in de wijde omtrek bekendheid met zijn eersteklas producten. In de loop van de jaren ontstond een toenemende vraag naar gedessineerd beddengoed, waar Hecking handig op in speelde. Hij begon met de vervaardiging van weefstoffen met geruite en gestreepte dessins en bloemetjes en ornamenten. Vanaf 1970 werd de weeftechniek vervangen door modernere drukmethoden.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text