Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Let‘s celebrate 60 years: 30% jubileumkorting op het gehele assortiment!* Kortingscode: Jubileum124

*Geldig t/m 21-06-2024, niet te combineren met andere acties. Kortingscode Jubileum124 in de winkelmand ingeven.

Marc Cain

Betty Barclay
Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

MARC CAIN: bijzondere mode voor wie de lat hoog legt

MARC CAIN werd in 1973 opgericht door Helmut Schlotterer in het Italiaanse Carpi. Tegenwoordig is het hoofdkantoor gevestigd in Bodelshausen, Duitsland. Het merk combineert op voortreffelijke wijze esthetische en artistieke elementen met een natuurlijke nonchalance. Het draait hier om mode die steeds weer weet te verrassen, maar die ook de persoonlijke stijl van degene die de kleding draagt weerspiegelt. Zo ontstaan designs voor moderne, zelfbewuste modeliefhebbers, die zich graag uitleven met nieuwe combinaties. Uniek en origineel!
MARC CAIN veroverde de toppositie in het premiumsegment voor damesbovenkleding met unieke gebreide designs. Het merk heeft nog altijd een voorliefde voor breimode. MARC CAIN weet zich daarnaast te onderscheiden met stralende kleuren en bijzondere motieven. Ook luipaardprints zien we in iedere collectie terug. Dit alles maakt het Duitse modelabel heel veelzijdig.
De mode van MARC CAIN is bovenal heel divers. Hierin vindt het label steeds weer een esthetische balans: is de pasvorm klassiek, dan is het materiaal modern; zijn de prints opvallend, dan zijn de kleuren subtieler. Door de mix van zulke contrasten ontstaat de karakteristieke MARC CAIN-stijl: schijnbare tegenstellingen vloeien samen in een uniek en kloppend totaalbeeld. Het voortreffelijke draagcomfort komt daar als vanzelfsprekend bij. Alle materialen, weef- en jerseystoffen en breigarens zijn rechtstreeks afkomstig uit Italië. Uit deze eersteklas, strikt gecontroleerde materialen ontstaan duurzame lievelingsitems met een hoge feelgood-factor.

MARC CAIN MARC CAIN

Een duurzame en verantwoorde werkwijze behoort vanaf dag één van het merk tot de basis van de ondernemingsfilosofie. MARC CAIN produceert 90% van alle artikelen in Europa. De uiteindelijke veredeling van de stoffen vindt plaats in Duitsland. Dit is een garantie voor de befaamde MARC CAIN-kwaliteit en het eersteklas draagcomfort. Eigen, ultramoderne breimachines in de hoofdvestiging in Bodelshausen maken deze gecontroleerde kwaliteit mogelijk.
Ook de ’100% Made in Germany’-serie is volledig in eigen beheer vervaardigd. De eigen breimachines die tot de meest moderne in Europa behoren, stellen MARC CAIN in staat te experimenteren en te spelen met de laatste trends. Nieuwe designs worden hier direct geproduceerd en getest. Mode van MARC CAIN is dus niet alleen modieus, maar ook op maatschappelijk vlak helemaal van nu.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m zaterdag van 08.30 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl