Carl Gross

Het merk Carl Gross combineert klassiek tijdloos design, vakmanschap en innovatieve ideeën. Kostuums van Carl Gros zijn van deze tijd en stralen kwaliteit uit.

Carl Gross

(12 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

CARL GROSS: Colberts en kostuums van klassiek tot sportief

Het merk Carl Gross biedt haar klanten hoogwaardige colberts en kostuums in een selectie van klassiek-elegant tot casual-sportief. Verder lezen ... Met hoogwaardige stoffen, een internationale tijdgeest, innovatie en authentiek vakmanschap is de collectie business mode van Carl Gross samengesteld. Dankzij het ingenieuze modulaire systeem van Carl Gross kan iedereen zijn kleding naar behoefte en persoonlijke smaak samenstellen. Dit geeft de moderne man van nu de vrijheid om zijn individuele persoonlijkheid uit te drukken. Ongeacht of de keuze valt op een casual look of een klassieke business outfit - een colbert of kostuum van Carl Gross past altijd perfect en overtuigt door een excellente afwerking.

Merkfilosofie
Bij Carl Gross staat kwaliteit op de eerste plaats. Daarom vindt het gehele productieproces in de Duitse fabriek plaats. Ook het design-team is ter plekke aanwezig in Hersbruck zodat de productiestappen exact op elkaar afgestemd kunnen worden. Productontwikkelingen en innovaties worden eveneens versneld en effectief doorgevoerd bij Carl Gross. De exclusieve stoffen voor een colbert of kostuum van Carl Gross zijn afkomstig uit Italië en vervaardigd van wol met een fijnheid van tot wel “super 140". Dit verhoogt niet alleen het draagcomfort van de colberts en pakken, maar verleent tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling.

Geschiedenis
Het familiebedrijf Carl Gross bestaat al sinds 1925, maar verwierf pas in 1996 wereldwijde bekendheid met de lancering van het modulaire systeem. Vandaag de dag is Carl Gross marktleider als aanbieder van het modulaire systeem. Jaarlijks produceert Carl Gross in Hersbruck circa 450.000 kostuums en colberts.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text