Basler

Basler mode is vrouwelijk en elegant en stelt hoge eisen aan stijl en kwaliteit. Verfijnde jurken zijn de kern van alle Basler-collecties.

Basler

(227 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

BASLER: Vakmanschap met vrouwelijke elegantie

De collecties van Basler bieden vrouwen met hoge eisen aan kwaliteit en afwerking stijlvolle mode voor elke gelegenheid. Verder lezen ... Ongeacht of u kiest voor een casual vrijetijdsoutfit, klassieke zakelijke look of extravagante avondkleding voor een glansrijk optreden; de mode van Basler oogt altijd vrouwelijk en elegant en flatteert elke vrouw. Op een vakkundige wijze wordt met proporties en silhouetten, patronen en kleuren gespeeld. Sinds het aantreden van Brian Rennie als creative director bij Basler zijn jurken een grotere rol gaan spelen om het glamoureuze karakter van het merk meer nadruk te verlenen. Charmante avondjurken maken net zo goed deel uit van de collectie als klassieke kokerjurken en romantische zomerjurken.

Merkfilosofie
De mode van Basler wil de persoonlijkheid van een vrouw onderstrepen. Door de jarenlange ervaring van het modebedrijf ontstaan steeds weer nieuwe verfijnde modellen voor jurken, mantels en blouses. Bij alle collecties wordt grote waarde gehecht aan kwaliteit, zowel met betrekking tot de afwerking als de keuze van het materiaal. Deze hoge standaards zijn ook terug te vinden in het draagcomfort en de combineerbaarheid van de collectie-items van Basler

Geschiedenis
Basler werd in 1936 in Berlijn opgericht als mantelfabriek onder de naam 'Basler Bekleidungswerke'. Tegenwoordig bevindt het hoofdkantoor zich in het Neder-Frankische Goldbach en heeft Brian Rennie de leiding. Zijn doel is om het merk te verjongen en daarmee ook de veeleisende vrouw van nu aan te spreken. De kernwaarden van Basler mode - kwaliteit en stijlbewustzijn - blijven hierbij echter centraal staan.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text