Fadenmeister Berlin

Fadenmeister mode is luxe voor elke dag en combineert natuurlijke kwaliteitsvezels met vakmanschap. Het speciaal ontwikkelde pasvormsysteem waarborgt een hoog draagcomfort en perfecte pasvorm.

Fadenmeister Berlin

(114 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Fadenmeister Berlin: Luxe voor elke dag

Bij Fadenmeister Berlin spreekt de kwaliteit voor zich. Verder lezen ... De collectie van dit designerlabel wordt gekenmerkt door liefde voor tijdloze en elegante mode en traditioneel vakmanschap. Fadenmeister mode volgt niet de trends, maar een geheel eigen stijl. Deze bekoort met een klassiek-tijdloos design van waaruit - modern geïnterpreteerd - elegante en zelfbewuste creaties ontstaan. Mode voor dames die hoge eisen aan zowel de kwaliteit van de stof, als aan de verwerking en het draagcomfort stellen. Elk kledingstuk, van trui tot mantel, voldoet aan deze eisen. In de kleine, fijne collectie vindt u tijdloos mooie ensembles en basics die gemakkelijk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Merkfilosofie
Fadenmeister is representatief, tijdloos en modern. Understatement en subtiele waardigheid staan in de collectie centraal, evenals de kwaliteit. Fadenmeister Berlin maakt vrijwel uitsluitend gebruik van natuurlijke vezels zoals zijde, kasjmier en scheerwol. Synthetische vezels worden alleen dan gebruikt wanneer hun specifieke eigenschappen ten goede komen aan de kwaliteit. Het designerlabel werkt samen met de beste stofleveranciers die beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van premiummode. De creaties worden in kleine fabrieken in Europa geproduceerd, die werken volgens ambachtelijke tradities.

Geschiedenis
Het kleine designerteam rondom Fadenmeister heeft zich in Berlijn gevonden in de gemeenschappelijke ambitie om kleding te creëren die niet opdringerig is. Dat resulteerde in mode voor vrouwen met een eigen stijl die zelfbewust in het leven staan. De collectie wordt in kleine hoeveelheden geproduceerd, wat niet alleen de exclusiviteit van de kleding van Fadenmeister garandeert, maar klanten ook de mogelijkheid biedt hun individuele stijl uit te dragen.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text