Betty Barclay

Betty Barclay staat voor eigentijdse mode. De vrouwelijke creaties zijn gebaseerd op actuele trends die vertaald zijn naar stijlvolle en draagbare mode.

Betty Barclay

(40 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

BETTY BARCLAY: Op en top vrouwelijke mode

De damesmode van Betty Barclay is elegant, modern en altijd vrouwelijk. Het merk wil vooral plezier aan eigentijdse vrouwelijke mode overbrengen. Verder lezen ... Daarom is Betty Barclay voor vrouwen die van trendy en stijlvolle kleding houden precies de juiste keuze. Casual jasjes, trendy slim fit broeken of het klassieke kokerjurkje... De creaties van Betty Barclay geven u een gedistingeerde en stijlvolle uitstraling. Bij elke collectie vindt u bijpassende accessoires die uw outfit compleet maken. Voor naar uw werk of gewoon voor alledag... Met de kleding van Betty Barclay bent u altijd stijlvol gekleed. Het internationale karakter van het merk weerspiegelt zich in de mode, met name het design oriënteert zich aan internationale trends

Merkfilosofie
Met mode-expertise en een continue kijk op de nieuwste trends creëert Betty Barclay eigentijdse mode voor de moderne vrouw. De dameskleding is altijd absoluut trendy, maar ook draagbaar. Belangrijk is dat vrouwen zich prettig voelen in de kleding van Betty Barclay. Betty Barclay legt bij al haar creaties de focus op moderne vrouwelijkheid. De onderneming denkt ook aan het milieu en neemt haar ecologische en sociale verantwoordelijkheid. Voor de kleding van katoen geldt dat het katoen alleen afkomstig is uit biologische gewassen met het keurmerk Organic Cotton. Ook bij de verdere verwerking wordt gelet op een milieuvriendelijke en niet-vervuilende productie.

Geschiedenis
In 1972 krijgt Max Berk de wereldwijde merkrechten voor het tot dusver Amerikaanse merk Betty Barclay. In 1968 wordt het merk Gil Bret opgericht met een productlijn die voornamelijk uit jassen en mantels bestaat. Tegenwoordig behoren de merken Betty Barclay, Gil Bret en Vera Mont tot het concern.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text