Irisette

Het merk Irisette staat voor tijdgeest en kwaliteit: Kussens, beddengoed en overtreksets overtuigen met een modern design en hoogwaardige kwaliteit.

Irisette

(59 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

IRISETTE: wonen en slapen met niveau

De uitvinder van het kleurrijke beddengoed heeft een neus voor trends en vertaalt dit in creatieve dessins en stijlen, van klassiek, trendy of speels tot eenvoudig en elegant. Verder lezen ... Dankzij de vele stijlrichtingen kan iedereen de overtreksets uitkiezen die passen bij de eigen smaak en inrichting. Tegelijkertijd biedt het veelzijdige assortiment de mogelijkheid om steeds weer een nieuwe sfeer in de kamer te creëren.

Merkfilosofie
Irisette heeft zijn succes niet alleen te danken aan de kleurrijke en moderne dessins; de overtreksets zijn ook gemakkelijk te onderhouden en hoeven niet gestreken te worden. Bovendien voelen de lichte materialen aangenaam aan op de huid en hebben een heerlijke geur. De hoge kwaliteit uit zich ook in de verwerkte materialen: Voor Irisette worden alleen katoensoorten met lange vezels gebruikt. De inhoud van de dekbedden en kussens bestaat uit Canadees ganzendons van klasse I. De lichte zomervarianten zijn gevuld met pure wildzijde.

Geschiedenis
Het succesverhaal van het Duitse textielbedrijf Irisette begon meer dan vijftig jaar geleden in het mooie Zwarte Woud. Daar kwam Irisette met een kleurrijke collectie beddengoed op de markt, waar het tot op heden bekend om staat. Ooit begon het bedrijf als producent van geweven, kleurrijke stoffen. Later kwam daar een speciale drukmethode bij, die een hele reeks nieuwe designmogelijkheden schiep. Tegenwoordig produceert het textielbedrijf naast overtreksets ook beddengoed, matrassen en woontextiel. Alle producten zijn gecertificeerd volgens de ÖKO-TEX 100-norm. Daarnaast biedt Irisette nog 5 jaar garantie op materiaal-en fabricagefouten.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text