Dormisette

Dormisette beddengoed is verkrijgbaar in uiteenlopende dessins: van effenkleurige producten tot bedtextiel met klassieke of unieke, creatieve dessins.

Dormisette

(10 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

DORMISETTE: Voor welzijn en een gezonde slaap

Niets is meer ontspannen dan een gezonde slaap: Dormisette beddengoed geeft u precies het comfort dat u nodig hebt. Verder lezen ... Ademende en klimaat-regulerende materialen van puur katoen zorgen voor een optimale slaapomgeving. Hoeslakens en matrasbeschermers zijn bovendien vormstabiel en blijvend elastisch. Dormisette beddengoed is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten zoals zacht mako-satijn, zijdeachtig damast, beverbont of ultrasoft flanel. Bovendien overtuigt het beddengoed met een aantrekkelijk design. Hoezen voor kussens en dekens zijn perfect op elkaar afgestemd en toveren een aantrekkelijke sfeer in uw slaapkamer.

Merkfilosofie
Het merk Dormisette staat voor beddengoed in een hoge kwaliteit en een prachtig design. De klant moet zich behaaglijk en comfortabel voelen, maar het beddengoed moet tegelijkertijd een hoge mate aan functionaliteit bieden. Nieuwe innovatieve technologieën waarborgen niet alleen de kwaliteit van het woontextiel, maar maken ook een milieuvriendelijk gebruik van materialen mogelijk. De producten zijn eveneens innovatief: Het Protect & Care-programma biedt complete oplossingen die wellness en gezondheid met elkaar combineren - voor een gezonde nachtrust.

Geschiedenis
In 1885 richtte Wilhelm Wülfing het inmiddels oudste textielbedrijf van Duitsland op. In de daaropvolgende jaren breidde de ondernemer zijn bedrijf verder uit en specialiseerde zich uiteindelijk in beddengoed. In 1968 ontstond het merk Dormisette. In 2006 lanceerde het bedrijf Wülfing de twee speciale programma's Protect & Care en Baby Care. Sinds 2008 zijn alle producten volgens Global Organic Standards gecertificeerd.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text