Mey

Mey ondermode overtuigt met hoog draagcomfort, pasvormgarantie en klassiek design. Geselecteerde materialen zorgen voor een aangenaam gevoel op de huid.

Mey

(55 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

MEY: ondermode met een optimaal draagcomfort

Mey is de perfecte harmonie van sensualiteit en draagcomfort. Verder lezen ... Met de ondermode van Mey voelt u zich mooi en goed en dat is belangrijk, want geen kleding komt dichter op de huid dan uw ondergoed. Mey ondermode geeft u ook een verleidelijk gevoel – zowel tijdens het dragen als bij de aanblik. Elk model van Mey wordt afgestemd op de wensen en behoeften van haar dragers en draagsters, wat te allen tijde een aangenaam draaggevoel en optimaal comfort belooft.

Merkfilosofie
Mey hecht veel waarde aan een eersteklas verwerking. De geavanceerde producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en sluiten perfect aan op het lichaam. Slips, onderhemden en beha’s combineren functionaliteit met een aantrekkelijk design. Mey werkt voortdurend aan de verdere verbetering van de uitstekende draageigenschappen. Daarvoor ontwikkelt het bedrijf steeds weer innovatieve materialen voor de ondermode van Mey. Om met eigen ogen zicht op de afzonderlijke productieprocessen te kunnen houden, wordt enkel in Europese fabrieken geproduceerd. Dit garandeert de constante, hoge kwaliteit van Mey ondergoed. Daarnaast blijven maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzame productie belangrijke onderwerpen in de filosofie van het merk Mey. Optimale werkomstandigheden in alle Mey-vestigingen evenals zuinige en milieuvriendelijke productie hebben hoogste prioriteit. Mey ondergoed draagt het bluesign® label en staat daarmee garant voor de naleving van strenge milieucriteria.

Geschiedenis
De geschiedenis van firma Mey begint in 1928 als Franz Mey een tricotagefabriek opricht. 20 jaar later volgt de uitbreiding naar confectie. In 1959 specialiseert het bedrijf zich in kwalitatief hoogstaande ondermode voor dames. In 1984 wordt vervolgens ook herenondergoed onder het merk Mey uitgebracht. Sinds 2002 omvat het assortiment van Mey ondergoed en nachtmode voor dames en heren.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text