Gant

Gant mode is gebaseerd op de legendarische stijl van Amerikaanse universiteiten. De schoenen en overhemden overtuigen met een eersteklas kwaliteit.

Gant

(31 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

GANT: Amerikaanse vanzelfsprekendheid met Europese elegantie

Gant is hoogwaardige, ongecompliceerde mode voor vrouwen en mannen met gevoel voor stijl en kwaliteit. Verder lezen ... De stijl van het merk wordt gekenmerkt door de looks van Amerikaanse colleges en universiteiten. Typerend voor Gant overhemden, truien en schoenen is dan ook de casual elegante snit. De overhemden van Gant worden gekenmerkt door klassieke ruitjes- of streepmotieven en de typische button-down-kraag. Gant truien overtuigen met een heerlijk zachte kwaliteit. Als gevolg van een consequente lijn in de collecties kunnen alle kledingstukken uitstekend met elkaar gecombineerd worden. Gant schoenen vormen dankzij hun tijdloze design met elke look een harmonieuze eenheid.

Merkfilosofie
Het merk heeft een authentieke en onderscheidende stijl die gebaseerd is op het nonchalante Amerikaanse levensgevoel. Dit gevoel van levensvreugde en passie voor sport, en dan vooral het enthousiasme aan elite-universiteiten voor populaire teamsporten zoals honkbal, lacrosse, zeilen en roeien, wordt in de stijl van Gant weerspiegeld. Deze traditionele college- en campus-look vertolkt Gant echter op een elegante Europese wijze. Kenmerkend voor de kleding van Gant, dat geldt voor schoenen, als ook voor truien of pantalons, zijn een lange levensduur, een perfecte pasvorm en een afwerking van hoge kwaliteit.

Geschiedenis
Het merk ontstaat in 1941 in Connecticut aan de Amerikaanse oostkust. In eerste instantie specialiseert het bedrijf zich in de klassieke Gant herenoverhemden. Oprichter Bernard Gant is tevens de uitvinder van het button-down-hemd, waarbij de kraag door middel van knoopjes aan de schouderpartij wordt vastgemaakt. De button-down-kraag is ook tegenwoordig nog kenmerkend voor de herenmode van dit Amerikaanse merk. Vanaf 1949 breidt Gant de collectie uit en maakt naam als merkfabrikant voor heren- en damesmode. Vandaag de dag staat het merk Gant voor casual en sportieve mode.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text