Cawö

Cawö badstofartikelen overtuigen met een heerlijk zachte kwaliteit, dankzij de vervaardiging van kwalitatief hoogwaardig katoen.

Cawö

(33 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

CAWÖ: Kuschelige Frottierwaren made in Germany

Met de frisse heldere kleuren van CAWÖ badstofartikelen heeft u de mogelijkheid om kleuraccenten in uw badkamer aan te brengen. Verder lezen ... U kunt daarvoor kiezen uit klassieke kleuren of actuele trendkleuren. Naast unikleurige handdoeken zijn de badstofartikelen van CAWÖ ook verkrijgbaar in tijdloze en trendy dessins. De Noblesse-collectie overtuigt met een klassiek design, terwijl de puristische Lifestyle-handdoeken een grote verscheidenheid aan kleuren bieden. De Prestige-collectie daarentegen is zeer elegant; de handdoeken en badmantels van deze collectie bevatten fraaie ingeweven structuren. Handdoeken, badmatten en badmantels van dezelfde lijn zijn perfect op elkaar afgestemd – zo ontstaat een harmonieus beeld in uw badkamer.

Merkfilosofie
Het merk CAWÖ staat voor badtextiel in velourszachte topkwaliteit, wat garant staat voor een lange levensduur van de handdoeken en badmantels. De badstofartikelen scoren met een hoog absorberend vermogen en een luxe uitstraling. Dankzij een goede structuur voelt het textiel heerlijk aan op de huid. Een badmantel of handdoek van Cawö overtuigt met een aangenaam draaggevoel en een zachte kwaliteit. Al deze voordelen dankt het badtextiel van CAWÖ aan de beste natuurlijke grondstoffen, die voor de productie gebruikt worden.

Geschiedenis
CAWÖ is een familiebedrijf, dat door Carl en Alfons Wölte in 1947 in Emstetten werd opgericht. Tot op heden is de badstof-weverij in familiebezit en vindt het productieproces in eigen beheer plaats. Daardoor is CAWÖ een van de weinige textielbedrijven in Duitsland die nog alle stappen van het productieproces beheerst. Op deze manier blijven de hoogste kwaliteitsstandaarden tijdens het productieproces gewaarborgd. Alle CAWÖ handdoeken en badstofartikelen voldoen aan de Öko-Tex-standaard 100.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text