Bassetti

Bassetti beddengoed tovert een Italiaanse flair in uw huis en bekoort met exclusieve dessins en heldere, mediterrane kleuren.

Bassetti

(20 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

BASSETTI: Wonen met een Italiaanse flair

Bassetti merktextiel – Dat zijn luxe kamerdekens, plaids en beddengoed. Het textiel wordt van puur katoen gemaakt en fantasievol en luxueus gedessineerd. Verder lezen ... Bassetti beddengoed is verkrijgbaar in glanzend mako-satijn en hoogwaardig jersey. Het design voldoet eveneens aan de hoogste eisen, wat tot uitdrukking komt in dessins als oriëntaalse Paisley, bloemige wijnstokken of romantische motieven met bloemen en vogels. Dat brengt levensvreugde en Italiaanse elegantie in elk huis. De stoffen stralen comfort en harmonie uit en voelen tegelijkertijd heerlijk zacht aan op de huid. Het textiel van Bassetti voldoet daarmee aan de hoogste eisen qua design en kwaliteit.

Merkfilosofie
Het merk Bassetti staat bekend om creativiteit, kwaliteit en textieltechnologie. Ongeacht of het gaat om plaids, kamerdekens of beddengoed - de nieuwste woontrends worden altijd op de voet gevolgd, op zoek naar ideeën voor nieuwe producten. Bassetti toont daarbij haar technologische expertise: Er wordt permanent gewerkt aan innovaties zoals de 16-kleurenprint die verwerkt kan worden tot een breedte van tot wel drie meter. Het bedrijf produceert speciaal voor vrouwen die veel waarde hechten aan elegant woontextiel dat gemakkelijk te onderhouden is. Door de hoge kwaliteit en het creatieve design verenigt Bassetti elegantie en comfort in het textiel.

Geschiedenis
Bassetti produceert al meer dan 150 jaar hoogwaardig merktextiel in het Italiaanse Rescaldina. In 1840 was Bassetti nog een kleine handweverij; tegenwoordig is het een internationaal succesvolle onderneming. Naast de ontwikkeling van technologische innovaties en creatieve productideeën zet het bedrijf zich voor milieu-educatie van kinderen en jongeren in. Samen met de CTS, de Italiaanse vereniging voor milieu-educatie, worden projecten op scholen uitgevoerd die het bewustzijn van het natuurbehoud en de bescherming van het milieu stimuleren.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text