Fürstenberg

Fürstenberg badmode staat bekend om haar vrouwelijke uitstraling en verrast steeds opnieuw met exclusieve patronen en verfijnde modellen.

Fürstenberg

(16 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

FÜRSTENBERG: Extravagante en vrouwelijke mode voor dames

Het merk waarachter de ontwerpster Diane von Fürstenberg schuilgaat, is beroemd geworden door de sensationele wikkeljurk. Verder lezen ... Deze unieke creatie die comfortabel, chic en sexy tegelijk was, is de inspiratiebron voor alle collecties en dus ook voor de Fürstenberg badmode. Badpak en bikini van het merk Fürstenberg krijgen door plooien, deelnaden onder de borst en de typische V-hals een hele vrouwelijke en sensuele uitstraling. In het bijzonder de door de wikkeljurk geïnspireerde ruches accentueren het vrouwelijke silhouet meesterlijk: Ruches aan het decolleté benadrukken de boezem, diagonale ruches zorgen voor een slanke taille. De badkleding van Fürstenberg bestaat uit hoogwaardige materialen die de elegantie van de mode onderstrepen. Vrouwelijke nachtmode en vrijetijdskleding behoren eveneens tot het assortiment van Fürstenberg bij Peter Hahn.

Merkfilosofie
Met een uitgesproken gevoel voor trends is ontwerpster Diane von Fürstenberg de drijvende kracht achter het merk. Op een vakkundige wijze weet zij haar veelzijdige creativiteit in een vrouwelijke haute couture, maar ook in de Fürstenberg badmode en nacht- en vrijetijdskleding te vertalen. Ze kiest voor levendige kleuren en combineert deze met veel gevoel voor stijl in haar exclusieve dessins. Vaak bestaan deze dessins uit geometrische prints, maar Fürstenberg gebruikt ook animal prints, klassieke puntjes en meisjesachtige bloemen voor de badmode en nachtkleding.

Geschiedenis
Met de beroemde wikkeljurk begint in 1972 de snelle opkomst van de ontwerpster Diane von Fürstenberg en haar gelijknamige merk. Na een onderbreking van bijna 15 jaar in Parijs keert de ontwerpster terug in de mode-industrie. Al haar collecties zijn geïnspireerd door haar wikkeljurk. Naast haar onderscheidende jurken ontwerpt Diane von Fürstenberg ook badmode, sportkleding en accessoires. Het succesvolle label is tegenwoordig niet meer uit de modewereld weg te denken.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text