Via Appia Due

Via Appia Due is chique mode voor grote maten. De luchtige modellen en vloeiende stoffen vallen mooi om het figuur en zitten als aangegoten.

Via Appia Due

(32 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Via Appia Due – mode voor grote maten

De shirts en gebreide mode van het merk Via Appia Due zijn gericht op modebewuste vrouwen met maten tussen 42 en 54. Verder lezen ... De kleding wordt gekenmerkt door een zeer goede pasvorm waardoor het draagcomfort uitstekend is. Tegelijkertijd worden modetrends op de voet gevolgd en vertaald in trendy collecties voor vrouwen met een maatje meer. Over de snit van de gebreide mode en shirts is goed nagedacht. Voor zowel de pullover, shirt met lange mouwen en vest geldt dat de kleding van Via Appia Due altijd net iets langer gesneden is en zich losjes om de buik, heupen en billen voegt. Dit effect wordt nog versterkt door het gebruik van vloeiende stoffen die soepel om het lichaam vallen.

Merkfilosofie
De kleding van Via Appia voldoet met haar stijlvolle harmonie helemaal aan de behoeften van de moderne vrouw van vandaag. Het merk staat voor eigentijdse en stijlvolle mode. De huidige trends uit de internationale modewereld komen tot uitdrukking in de kwalitatief hoogwaardige collecties. Via Appia Mode presenteert zich als eigentijds, waarde-georiënteerd en absoluut betrouwbaar bedrijf. Een belangrijk onderdeel daarvan is de respectvolle omgang met mensen en het milieu.

Geschiedenis
De geschiedenis van het merk Via Appia Due begint in 1980 in Erlangen. De visie van het bedrijf was om gedistingeerde en authentieke kleding voor grote maten te ontwerpen. Daarbij wil het merk trouw blijven aan zijn identiteit, maar zichzelf toch steeds opnieuw uitvinden. De stijl van het merk wordt gekenmerkt door een jong design-team, dat garant staat voor de prestatiebelofte van Via Appia Due. Het merk is gespecialiseerd in knitwear en shirts.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text