Triumph

Het merk Triumph toont veelzijdigheid, van sportief tot sensueel. Met de lijn Triumph Sloggi biedt het merk nu naadloos verwerkt “onzichtbaar” ondergoed.

Triumph

(4 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Triumph: lieflijk ondergoed en sensuele lingerie

Triumph ondergoed is er in de meest verscheiden stijlen, van klassiek tot modern, van sportief tot elegant. Verder lezen ... Die stijlen zijn terug te vinden in de verschillende lijnen van Triumph: de luxueuze Triumph Essence met haar extravagante lingerie, de functionele sportbeha's van de Triaction lijn en de Miss Triumph lijn voor de trendbewuste klant. Met het merk Sloggi biedt Triumph ondergoed voor elke dag. Het Sloggi ondergoed is naadloos afgewerkt en wordt gekenmerkt door strakke lijnen en Sensitiv Touch materialen. Deze zachte materialen zijn dankzij ultra vlakke afwerkrandjes onzichtbaar onder kleding, en zorgen tegelijkertijd voor een comfortabele pasvorm. Tot het uitgebreide assortiment van Triumph behoort ook de innovatieve shapewear. Dit figuurcorrigerend ondergoed accentueert rondingen en tovert een fantastisch figuur tevoorschijn. De shapewear is net als de modellen van Sloggi naadloos afgewerkt en biedt maximaal draagcomfort.

Merkfilosofie
Het merk Triumph staat voor een aantrekkelijk ontwerp en unieke, innovatieve materiaalsamenstellingen. Zo verleent deze lingerie niet alleen sensuele elegantie aan wie ze draagt, door de behaaglijke materialen voelt Triumph ondergoed als een tweede huid. Naast het modieuze design en de uitzonderlijke kwaliteitseisen, spelen ook ecologische en ethische verantwoordelijkheid een belangrijke rol in het bedrijf. Daarom produceert Triumph ondergoed volgens milieuvriendelijke en energiebesparende methodes en maakt alleen gebruik van ecologisch gecertifieerde materialen.

Geschiedenis
Michael Brown en Johann Gottfried Spießhofer leggen de basis van Triumph in 1886 in het Württembergse Heubach. In de loop van 125 jaar groeit de voormalige korsetfabriek uit tot een innoverend concern. Door het gebruik van nieuwe materialen en innovatieve productieprocessen ontstaat steeds meer zachte, comfortabele en modieuze lingerie.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text