Toni

Toni Dress damespantalons en jeans worden gekenmerkt door een perfecte pasvorm en draagcomfort. Dit wordt gewaarborgd door geavanceerde passystemen.

Toni

(20 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Toni Dress: de pasvormspecialist voor damespantalons

Door speciaal ontworpen pasvormen zitten de pantalons van Toni Dress als gegoten en tegelijkertijd toveren ze een fantastische figuur tevoorschijn. Verder lezen ... De perfecte snit hebben Toni Dress pantalons en jeans te danken aan twee eenvoudige pasvormsystemen voor verschillende figuurtypes. "Superslim" richt zich op vrouwen met zeer slanke benen. De Superslim pantalons onderscheiden zich door een comfortabele en gemakkelijke breedte in de taille. Aan de billen en dijen, zijn ze echter smal. De tweede snit "Comfort Fit", houdt rekening met normale tot stevige dijen en een rond achterste. De taille wordt normaal gehouden, de dijbreedte van deze Toni Dress pantalon is echter wat losser.

Merkfilosofie
Het traditiemerk met de rode stip beschouwd mode al sinds jaar en dag vanuit het perspectief van de klant. Elke vrouw moet in staat zijn om kleding met een perfecte en tegelijkertijd comfortabele pasvorm te dragen – ongeacht figuur en maat. Toni Dress jeans en pantalons zijn gemaakt voor vrouwen die de jonge mode ontgroeid zijn, maar zich evenwel modieus willen kleden. Daarom wordt in elke jeans of pantalon een innovatieve pasvorm met modern design gecombineerd.

Geschiedenis
Het bedrijf Toni Dress Damenmoden GmbH is ontstaan vanuit de weverij Weber & Ott AG, die in 1834 door Konrad Ott in Fürth was opgericht. Aanvankelijk maakt de weverij alleen pyjama’s en herenoverhemden, maar vanaf 1960 neemt het bedrijf onder de merknaam Toni Dress ook damesbroeken in de productie op. In de jaren die volgen specialiseert Toni Dress Damenmoden GmbH zich in pantalons met een speciale pasvorm en maakt het merk zich los van het moederconcern. Tegenwoordig behoren de merken Toni en Relaxed by Toni tot het bedrijf.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text