Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Straight jeans

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Straight jeans: strak en stijlvol voor elke vrouw

Straight jeans: het perfecte kledingstuk voor vrouwen om te genieten van een comfortabele outfit die toch stijlvol oogt en bewegingsvrijheid biedt. Hoewel je in veel gevallen misschien geneigd bent te kiezen voor modellen met een iets smallere look - vooral rond te taille - dragen straight jeans toch bij aan het algemene karakter van je outfit. Ook zijn ze de perfecte keuze als je op zoek bent naar een broek die meer bewegingsvrijheid biedt, zonder daarvoor aan elegantie en sierlijkheid in te boeten.

Voor elke vrouw die met stijl en toch op haar gemak over straat wil lopen, zijn straight jeans dé oplossing. Dergelijke broeken bieden het comfort en de jonge look van een gewone jeans maar zitten iets gemakkelijker rond de knieën en taille. Vaak denken mensen echter dat straight jeans er erg lomp en helemaal niet vrouwelijk uitzien. Hoewel je er natuurlijk geen feestoutfit mee kan samenstellen, straal je met een dergelijke jeans toch jeugdigheid, comfort en sierlijkheid uit.

Zolang je een straight jeans met de juiste kledingstukken combineert, kan je er een prachtige look mee creëren. Of je nu klassiek ingesteld bent of het liever wat modern houdt, alles is mogelijk met een dergelijke broek.

Straight jeans voor casual outfits

Straight jeans verlenen zich net zoals gewone jeans perfect voor casual outfits. Denk hierbij aan kledij die je draagt tijdens een dagje shoppen, of een weekendje weg met vriendinnen. Zowel comfort als uitstraling komen in een dergelijke broek terug en dat maakt deze dan ook een van de meest gedragen kledingstukken ooit. De jeans was vroeger vooral in gebruik bij mensen die veel fysiek werk verrichten en nood hadden aan kledij uit een stevige stof. Tegenwoordig kan je die eigenschap nog altijd terugvinden in straight jeans, en dat vertelt natuurlijk al meteen heel wat over de kwaliteit die je kan verwachten.

Straight jeans voor casual outfits zijn vanzelfsprekend relatief eenvoudig en overdreven versieringen worden vermeden. Een jeans komt sowieso nooit met opvallende elementen en patronen, zeker de volwassen, stijlvolle modellen. Wil je een mooie broek vinden die je op een fris, strak topje kan dragen met korte mouwen bovenop casual schoenen die vooral comfort bieden, dan is een straight jeans de beste keuze. Zowel tijdens de koude wintermaanden als in de zomer is een dergelijke jeans handig. De stof is warm genoeg om tijdens de winter te dragen maar oogt wel fris en elegant genoeg om ook je zomerse outfits prachtig af te werken. Daarbij kan je altijd rekenen op stevigheid en duurzaamheid; jeans is een van de meest betrouwbare stoffen die er zijn.

Tenslotte gaan straight jeans nog een stapje verder dan gewone jeans modellen op het vlak van stijl. Vooral voor vrouwen zijn dergelijke modellen erg interessant, omdat ze een classy en toch jeugdige uitstraling geven aan je outfit. Skinny jeans zijn dan bijvoorbeeld wel iets slanker, straight jeans ogen formeler en kunnen dan ook op strakke outfits gedragen worden.

Als je gaat voor een casual model, dan combineer je dit echter best met comfortabele topjes, t-shirts en truitjes. Ook middelhoge hakken of gewone, sportieve schoentjes passen er erg mooi op, zolang je de look maar niet té klassevol of té casual maakt. Kortom, straight jeans zijn het perfecte kledingstuk voor de vrouw die de gulden middenweg zoekt bij haar looks en zich op zowat elke gelegenheid wil vertonen met een outfit die het beste biedt van twee werelden.

Straight jeans voor een klassevolle look

Hoewel gewone jeans of skinny jeans vooral passen bij casual outfits, mede door hun pasvorm en kleuren, bestaan er ook straight jeans die erg goed gaan op formele kledingstukken. Het rechte, strakke karakter van de broek heeft immers iets weg van een geklede broek, waardoor er dus ook veel meer zaken mee gecombineerd kunnen worden. Van leuke blouses tot frisse, formele truitjes en zelfs blazers of walkjassen, alles is mogelijk. Zolang je het juiste model kiest - en niet onbelangrijk, de juiste kleur - vormt een straight jeans een prachtige basis voor een klassevolle outfit.

Zo zijn er modellen die in kleuren komen zoals zwart of donkerblauw. Deze zijn iets aangenamer om te dragen op een formele outfit in vergelijking met de typische blauwe broeken, die immers heel wat jonger ogen en dus beter geschikt zijn voor casual outfits. Zwarte of grijze modellen hebben een classis uitstraling en kunnen dan ook eenvoudiger met chique blouses en hoge hakken gecombineerd worden.

Straight jeans die op class outfits passen zijn echter niet saai. Zo bestaan er evengoed modellen die iets korter zijn - bijvoorbeeld tot net boven de enkels - waardoor je er tegelijkertijd een geklede en toch jeugdige look mee bereikt. Dergelijke modellen kunnen dan ook eenvoudig gecombineerd worden met opvallende pumps in lentekleuren zoals beige of roze, en voor het bovenlichaam kan je gerust een fris topje of truitje aandoen. Iets langere straight jeans zijn echter ook erg mooi op een stijlvolle outfit. Dergelijke modellen komen net voorbij de enkels en passen erg goed op fijne, elegante, maar toch zomerse hakken met een open rug en tenen.

Straight jeans zijn dan wel jeans, er kan heel wat mee gedaan worden. Ook als je een klassevolle outfit wil samenstellen maar niet keer op keer een gelede broek en blazer wil dragen, bewijzen dergelijke jeans hun nut. Dit multifunctionele karakter van straight jeans maken ze tot een van de populairste kledingstukken onder vrouwen die beide eigenschappen - jeugdigheid én volwassenheid - even hoog achten.

Straight jeans: minder is meer

Opvallend bij straight jeans is dat deze - ook al verlenen ze zich perfect voor geklede én casual outfits - toch altijd even eenvoudig zijn. Versieringen, blinkende, zilveren en gouden elementen komen er bij dergelijke broeken immers niet kijken. Elk model straalt een zekere soberheid uit die, mede dankzij het gebruik van de typische stof en de unieke pasvorm, toch altijd past bij de outfit die je op dat moment draagt. Classy modellen verschillen bijvoorbeeld erg weinig van de casual broeken, behalve dan op het vlak van kleur en lengte. Het gevolg is dat je er een hele reeks uiteenlopende outfits mee kan creëren die op tal van verschillende gelegenheden gedragen kunnen worden.

Straight jeans bewijzen dat minder vaak meer is, ook bij kledij. Voor de vrouw die een jonge, frisse look wil aannemen bij al haar formele outfits en ook op casual gelegenheden een geklede uitstraling wil hebben, zijn straight jeans perfect. Welke stijl je ook hebt en wat je voorkeuren ook zijn, dergelijke broeken zijn voor alles goed.

Kies voor straight jeans van kwaliteit

Zelfs bij de zoektocht naar gewone jeans is het belangrijk te gaan voor betrouwbare merken. Enkel deze bieden immers de kwaliteit, jeugdigheid en uitstraling van een jeans die op elke mogelijke outfit past. Wil je meer halen uit je look, of die nu klassiek en eenvoudig of modern en opvallend is, dan zijn straight jeans ongetwijfeld een echte must.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl