Rösch

Rösch is ondermode waarin u zich goed voelt. Zachte materialen zorgen bij de nachtmode en het ondergoed van Rösch voor een aangenaam huidgevoel.

Rösch

(15 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Rösch ondermode – om heerlijk in weg te dromen

Het assortiment van het merk Rösch omvat naast classy ondergoed, nachtmode en homewear ook bad- en strandmode. Verder lezen ... De ondermode van Rösch wordt gekenmerkt door zowel elegantie als behaaglijkheid. Draagcomfort wordt met nut gecombineerd. Rösch nachtmode bestaat uit een moderne en comfortabele snit en een excellente pasvorm. In elk item van de collectie, van comfortabele pyjama tot elegant nachthemd, voelt u zich helemaal in uw element.

Merkfilosofie
Zowel het ondergoed als de nachtmode van Rösch Creativeculture voldoet aan de hoogste eisen. Hierbij staan welzijn en kwaliteit op de eerste plaats. De collecties worden gekenmerkt door de beste materialen en hoogwaardige stoffen die de ondermode een luxe uitstraling en een absoluut “feelgood”- gevoel verlenen. De kwaliteit van de stoffen wordt in eigen testlaboratoria bewaakt, en ook de eindcontrole van de producten vindt in de fabriek in Tübingen plaats. Bij de productie wordt eveneens aandacht besteed aan de bescherming van het milieu. De ondermode van Rösch is volgens de Öko-Tex-100-standaard gecertificeerd.

Geschiedenis
De textiel-ingenieur Gerhard Rösch richt in 1949 Rösch Creativeculture in Tübingen op. Het publiek ontvangt de elegante nachtkleding van perlon, rayon en nylon zo goed, dat het assortiment korte tijd later met poloshirts en herenoverhemden wordt uitgebreid. In 1970 verschijnt vervolgens de eerste bad- en vrijetijdscollectie. Met innovatieve polyesterstoffen zorgt Rösch Creativeculture voor een revolutie in de ondermode. Een licentieovereenkomst met Féraud Paris baant in 1976 vervolgens de weg naar de verkoop van ondergoed en badmode in West-Europa. Met de overname van de licentie van Daniel Hechter stapt Rösch in 1995 in de onder- en nachtmode voor heren. Vandaag de dag is het bedrijf met ruim 660 medewerkers in handen van de derde familiegeneratie.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text