Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Tassen

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 2 Van 3 »

Pagina

Pagina 1 van 3

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 2 Van 3 »

Pagina

Pagina 1 van 3

Stijlvolle tassen als mooiste accessoire

Accessoires zijn er in ontelbare vormen, van sieraden tot hoedjes en sjaals. Ook tassen maken deel uit van een stijlvolle outfit die naast uitstraling ook comfort en gemak biedt. Want hoewel kledingstukken vooral gemakkelijk moeten zitten, is het bij dames tassen van groot belang dat je er spullen in kwijt kunt. En dat het ontwerp ervan bij de rest van je look past.

Tassen voor dames komen net zoals kledingstukken in ontelbare vormen, formaten, stijlen en kleuren, en dat kan het soms ingewikkeld maken om een goede keuze te maken. Er zijn immers heel wat verschillende kledingstijlen en elke stijl vereist andere accessoires. Welke tas je moet kopen om je outfit nog beter in de verf te zetten en daarbij te kunnen genieten van een functioneel accessoire, is natuurlijk de vraag.

Van eenvoudige, klassieke tassen tot opvallende tassen in zomerse kleuren en met versieringen, niets is onmogelijk. Hoe dan ook is kiezen voor een bijpassend model belangrijk. Een overzicht op de mogelijkheden en welke combinaties allemaal de moeite waard zijn, is hier dan ook op zijn plaats.

Van jong en sexy tot volwassen en classy

Outfits zijn er genoeg, en dat betekent natuurlijk ook dat er meer dan voldoende accessoires zijn waarmee je deze kunt aanvullen. Dat is ongetwijfeld ook het geval bij tassen. Of je nu de klassieke toer opgaat en een sobere tas wil hebben als aanvulling, of echt modern in het pak zit en daar een mooie tas voor zoekt, de mogelijkheden zijn oneindig. Natuurlijk zijn er ook tassen die zowat in beide gevallen een uitkomst bieden, maar een onderscheid maken tussen klassiek en modern is belangrijk om de zoektocht iets eenvoudiger te maken.

Zo bieden klassieke, eenvoudige tassen vooral comfort en functionaliteit. Dergelijke modellen bestaan doorgaans uit één effen kleur en hebben niet al te veel versieringen en franjes. Dat wil echter niet zeggen dat ze stijlloos zijn. Zo zijn er modellen die op het eerste zicht sober ogen, maar dan wel perfect passen bij zakelijke of andere formele outfits. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte tas met eenvoudige, goudkleurige riem waarmee je hem om de schouder kan dragen, met een enkele rits en een groot vak waar je je spullen in kan opbergen. Klassieke, strakke modellen zijn vaak uit leder of een andere natuurlijke stof gemaakt, waardoor ze veel luxueuzer ogen en dus perfect passen bij dergelijke outfits.

Ook qua kleur onderscheiden dergelijke modellen zich van andere. Vaak wordt immers beige of natuurlijk bruin gebruikt om de tassen een neutrale maar toch warme uitstraling te geven. Hoewel zo'n tassen niet meteen van toepassing zijn op zakelijke outfits die vooral strak en sober zijn, bieden ze wel een uitkomst als je een sierlijke, vrouwelijke stijl wil aannemen met veel kleuren, patronen en een klassevolle look.

Er sexy uitzien kan echter ook als je een tas draagt; alleen moet je dan specifiek op zoek gaan naar die modellen die precies de mate van elegantie en vrouwelijkheid weergeven die ook in je outfit zelf terugkomen. Bepaalde factoren zorgen ervoor dat een tas jong en sexy oogt, waaronder de kleur en het model. Zwart is bijvoorbeeld een kleur die vaak terugkomt in dergelijk tassen, aangezien deze neutraal is en bij tal van jonge outfits passen. Denk bijvoorbeeld aan een jeansbroek met zwart vestje en een witte trui met V-hals, waar je dan een glanzend zwarte tas draagt. Stoer, jong en toch stijlvol in één.

Vaak kiest men bij jeugdige tassen voor eenvoudige kleuren en een strak design, maar er zijn ook modellen die juist het tegendeel zijn: felle kleuren, een opvallend ontwerp en tal van versierinkjes maken dergelijke tassen perfect als aanvulling op zomerse outfits met comfortabele kledingstukken. Als je op reis bent kan je bijvoorbeeld kiezen voor een klein schoudertasje met allerlei zomerse patronen en kleuren, zoals geel of roze. Toch stralen dergelijke tassen vaak stijl uit dankzij hun strakke ontwerp en gedetailleerde versieringen.

Welke keuze je ook maakt, tassen zijn de perfecte accessoire als je meer uit je outfit wil halen en extra uitgerust over straat wil lopen. Daarbij bieden ze natuurlijk ook een functioneel voordeel; je kan er allerlei spullen in opbergen, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Afhankelijk van het model en het formaat van de tas beschikt deze over één of meerdere opbergvakken die je ofwel met een rits, of wel met een knopje kan toe doen. Functioneel én stijlvol, dat is wat dames tassen je kunnen bieden - en de juiste keuze maken is dan ook van groot belang.

Sober of versierd, welke tas kies ik?

Een van de belangrijkste vragen die je jezelf stelt bij het zoeken naar een mooie tas die perfect past bij je persoonlijke voorkeur én de gelegenheid, is: hoe opvallend moet de tas precies zijn? Er zijn ontelbare mogelijkheden en dat maakt het dan ook moeilijker om een goede keuze te maken. Welk soort tas je precies koopt hangt eigenlijk vooral af van hoe je outfit eruit ziet.

Draag je kledij die opvallend is en veel versieringen, details en franjes heeft? Dan is een gelijkaardige tas misschien de beste optie. Niettemin kan een eenvoudig model met een effen kleur ook zijn nut bewijzen bij een dergelijke stijl, aangezien dan een balans gecreëerd wordt tussen opvallend en sober. Versierde tassen gaan van gekleurde modellen met contrasterende tinten en een strik op de voorkant tot roze, oversized tassen met versieringen en franjes waar je zowat alles in kwijt kunt. Stem hoe dan ook je keuze af op de uitstraling van je outfit en je kan eigenlijk weinig mis doen.

Ook de gelegenheid speelt een grote rol bij welke keuze je maakt. Formele gelegenheden zoals bedrijfsfeestjes vragen om een strakke, sobere aanpak in de vorm van een onopvallende tas die klasse uitstraalt en niet al te groot is. Op een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid zijn kleine tassen dan weer een optie, zolang deze maar mooi versierd zijn. Bijvoorbeeld een klein wit tasje met een lange schouderband en gouden knopjes. Op die manier complementeert de tas je outfit en gaat deze niet afsteken tegen anderen.

De mooiste tassen van uitstekende kwaliteit, dankzij vooraanstaande merken

Tassen zijn dus ongetwijfeld een van de belangrijkste accessoires die je als vrouw kan dragen op eender welke gelegenheid. Of je nu casual wil overkomen en een handige tas wil hebben tijdens een dagje shoppen met vriendinnen, of stijl en klasse wil uitstralen op een bedrijfsfeestje, tassen maken alles mogelijk. Ze vullen je outfit mooi aan door een combinatie te bieden van design én functioneel - iets wat in weinig andere accessoires terug te vinden is.

Kiezen voor kwaliteit garandeert daarbij dat je nog lang outfits kan afwerken met een stevige, stijlvolle tas, welke kant je ook op wil gaan. Van klassieke tassen tot moderne modellen, het aanbod is uitgebreid. En dat maakt de zoektocht naar de beste tas dan ook erg belonend eenmaal je het perfecte exemplaar hebt gevonden.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl