Peter Kaiser

Het merk Peter Kaiser staat voor kwaliteitsschoenen met een optimale pasvorm, ultiem draagcomfort en een stijlvolle elegantie.

Peter Kaiser

(61 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

PETER KAISER: exclusieve elegantie bij elke stap

Hoogwaardig. Modern. Uniek. Dat zijn de schoenen van Peter Kaiser. En elk paar schoenen heeft iets bijzonders – een vleugje luxe, dat van instappers, ballerina’s, pumps en laarzen iets heel bijzonders maakt. Verder lezen ... Desalniettemin ogen schoenen van Peter Kaiser nooit over de top of overdadig. Peter Kaiser weet op een unieke wijze elegantie en exclusiviteit met een perfecte pasvorm te combineren.

Merkfilosofie
Het traditiebedrijf ontwerpt en produceert schoenen voor vrouwen met karakter. Met een duidelijk herkenbare belijning onderstrepen instappers, ballerina‘s, pumps en laarzen van Peter Kaiser de persoonlijkheid van de draagster. Met veel aandacht voor detail zorgt Peter Kaiser bij elke stap voor een subliem draaggevoel en verschaft tegelijkertijd plezier in exclusieve schoenmode. De kwaliteitsbelofte die Peter Kaiser elke individuele klant gegeven heeft, ligt hieraan ten grondslag. De hoge kwaliteitsstandaard wordt niet alleen weerspiegeld in het creatieve design en handmatige precisiewerk, maar ook in de zorgvuldige selectie van leveranciers.

Geschiedenis
Peter Kaiser kan terugkijken op een lange schoenmakerij-traditie en is tegenwoordig de oudste schoenfabrikant van Europa. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot het jaar 1838 toen Peter Kaiser het bedrijf in de Duitse schoenenmetropool Pirmasens in de Palts oprichtte. Vijf jaar later exporteert Peter Kaiser zijn schoenen zelfs naar Australië en wordt daarmee de eerste Duitse industriële schoenfabrikant van internationaal belang. Vandaag de dag is Peter Kaiser een wereldwijd opererend bedrijf. Het grootste gedeelte van de productie vindt echter nog steeds in Duitsland plaats.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text