Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Homewear

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair

Pagina

Pagina 1 van 6

Wij zoeken de perfecte creaties voor u

Pagina

Pagina 1 van 6

Homewear: geniet van écht comfort dankzij een huiselijke outfit

Elke vrouw kleedt zich graag stijlvol, elegant en vrouwelijk met kledingstukken die perfect bij elkaar passen en een unieke uitstraling teweegbrengen. Niettemin zijn er ook van die momenten of dagen dat je eerder van comfort wil genieten en dat het eigenlijk niet zoveel uitmaakt hoe je eruit ziet. In dat geval is dames homewear precies wat je nodig hebt. Even de strakke, moderne, stijlvolle en blinkende kledij achterwege gelaten, zijn er ook outfits waar je je vooral goed in voelt en die dus perfect zijn om thuis te dragen. Dat is dames homewear.

Dames homewear is eigenlijk een overkoepelende term voor allerlei kledingstukken die je thuis kan dragen, als je op je gemak wil zijn. Het gaat dus niet om strakke broeken, sexy blouses en hoge hakken. Comfortabele sweatpants en bijhorende sweater, onesies en andere loszittende kledingstukken, dat is dames homewear.

Wil je dus ook eens gewoon op je gemak kunnen zijn in een outfit die alle nodige comfort biedt, dan is dames homewear wat je nodig hebt. Een overzicht op de mogelijkheden met dergelijke kledij en enkele leuke combinaties is dan ook een kwestie die wat meer informatie vereist.

Homewear: verschillende kledingstukken voor een comfortabele outfit

Zoals reeds vermeld is dames homewear een overkoepelende term voor allerlei kledingstukken die je gewoon thuis kan dragen. Een overzicht daarop is belangrijk, juist omdat de mogelijkheden zo uitgebreid zijn. Dankzij de volgende voorbeelden kan je gemakkelijker beslissen welke outfit bij jou past, zodat je nog meer kan genieten van een dagje thuisblijven.

Zo zijn er onesies, die echt het toppunt zijn van comfort en gezelligheid. Dergelijke outfits bestaan uit één deel, doorlopend van de nek over de taille tot aan de voeten. Op die manier krijg je het onmogelijk koud en geniet je daarbij van heel wat bewegingsvrijheid. Vaak zijn onesies ook nog eens oversized, waardoor je er dus misschien allesbehalve elegant uit ziet, maar wel op je dooie gemakt in de zetel kan zitten en televisie kan kijken. Daarbij zijn onesies vaak vervaardigd uit een zachte, dikke stof, en dat maakt ze dan ook het perfecte outfit om tijdens de winter in te kruipen. Er bestaan eenvoudige onesies in één enkele kleur, waarbij de hals en voeten onbedekt zijn, maar ook grappig modellen met oortjes en ingebouwde 'kousen' behoren tot het aanbod.

Vervolgens zijn er ook zogenaamde sweat outfits. Dergelijke outfits bestaan uit twee delen - een sweat pants en een sweat shirt - en bieden vooral comfort. Het spreekt voor zich dat stijl en uitstraling hierbij niet centraal staan, en dat is dan ook duidelijk: de pasvorm, kleuren en stijl van dergelijke dames homewear maken plaats voor een comfort dat je bij geen enkele andere outfit kan vinden. De sweatpants hangen losjes over de benen en taille en zijn daarbij erg rekbaar waardoor je je er vrij in kan bewegen. Het sweat shirt komt meestal wel in een bijpassende kleur en stof, maar daar blijft het ook bij. Comfort staat in dit geval centraal en dat wordt duidelijk door de loszittende fit, de eenvoudige rits waarmee je het shirt kan toedoen en eventueel een kap die je kan aandoen als het wat kouder wordt. Vaak bestaat een dergelijke outfit uit een dikkere stof die je alle nodige comfort en gezelligheid biedt als het wat kouder is en je een dagje thuisblijft.

Kamerjassen en oversized sweaters, onmisbaar bij dames homewear

Als je je dames homewear nog een stapje verder wil nemen en van nog méér comfort wil genieten, dan kan je ook een kamerjas of oversized sweater overwegen. Dergelijke kledingstukken zijn in zekere zijn helemaal gelijk, maar tegelijkertijd zijn ze ook anders. Zo zijn oversized sweaters perfect als je écht even niets geeft om hoe je eruit ziet en vooral op je gemak wil kunnen relaxen in een comfortabele trui. Naar het formaat van een dergelijke trui moet je in elk geval niet kijken: hoe groter, hoe leuker. De kleur kies je natuurlijk helemaal zelf, maar vaak kiest men voor erg opvallende of zelfs kinderlijke modellen. Het ideale kledingstuk om te combineren met een gewone joggingbroek of kort shortje dat comfortabel zit, met een ontspannen outfit - die wel erg veel bewegingsvrijheid biedt - als resultaat.

Aan de andere kant van het spectrum zijn er dan weer de kamerjassen, die misschien iets aangenamer zijn op het vlak van stijl. Hoewel comfort en gezelligheid ook hier nog altijd centraal staan, zijn er al heel wat meer mogelijkheden qua kleur, model en pasvorm. Het is dan ook gewoon een kwestie van op je gevoel af te gaan. Van eenvoudige kamerjassen die tot aan de enkels komen in een dunne stof, voor tijdens de zomer, tot hele warme en dikke modellen met lange mouwen, een bijpassende stoffen riem en zelfs een kap, die tijdens de winter alle nodige comfort bieden. De uitstraling van een dergelijke kamerjas is natuurlijk iets waar je misschien wat meer aandacht aan besteedt, aangezien dat alleen maar bijdraagt aan het comfort dat je ervaart.

Dames homewear, oneindig veel mogelijkheden

Het voordeel van dames homewear is dat je, als stijlvolle en modebewuste vrouw, even een excuus hebt om geen aandacht te besteden aan hoe modern of gekleed je eruit ziet in je outfit. Als kledij voor een dagje thuis - bijvoorbeeld als je ziek bent, of gewoon omdat het kan - verleent dames homewear zich meer dan perfect. Welke voorkeur je ook hebt, welke maat je ook verkiest en welke kleuren je ook mooi vindt, alles is mogelijk.

Naast bovenstaande voorbeelden van dames homewear zijn er natuurlijk nog veel andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan leuke, warme sloffen in winterse kleuren of heuse lounge wear van vooraanstaande merken, die je tegelijkertijd comfortabel en toch sexy doen voelen. Of waarom niet kiezen voor een huispak, dat zowel comfort als uitstraling biedt en dus ideaal is voor vrouwen die niet onverzorgd gekleed kunnen gaan? De mogelijkheden zijn oneindig en dat maakt dames homewear dan ook zo interessant en leuk om te dragen.

Kies voor betrouwbare dames homewear

Ook al staat comfort centraal en ga je met een dames homewear outfit niet meteen buiten komen, toch is het belangrijk altijd te kiezen voor kledij die kwaliteit en duurzaamheid garandeert. Vooraanstaande, bekende merken bieden leuke, comfortabele outfits aan die niet enkel lekker zitten, maar ook lang meegaan en precies die kwaliteit bieden die je van huiselijke kledij verwacht. Of je nu gaat voor een kamerjas of een onesie, een sweatsuit of een oversized trui, keer op keer verzekeren dergelijke merken kwaliteit en comfort van de hoogste plank.

Elke vrouw houdt ervan af en toe te genieten van een outfit waarbij niet uitstraling en luxe, maar wel comfort en gemak centraal staan. Kiezen voor dames homewear is de beste manier om jezelf te verwennen als je een dagje thuis blijft. Ga je daarbij voor kledij van kwaliteit, dan doe je zelfs in de meest comfortabele kledij onvergetelijke ervaringen op.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl