Looxent

Looxent is plezier in mode: Actuele basics en bijzondere items bieden volop variatiemogelijkheden voor steeds weer een nieuwe look en individuele stijl.

Looxent

(200 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

LOOXENT: mode voor zelfbewuste vrouwen

De hoogwaardige collecties van het merk Looxent zijn vanaf maat 34 tot en met maat 46 verkrijgbaar. Verder lezen ... Modieuze basics en uiteenlopende stijlen bieden volop variatiemogelijkheden en alle kledingstukken zijn perfect met elkaar te combineren. Zo biedt Looxent voor elke gelegenheid bijpassende kleding. De truien, blazers en mantels van Looxent zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals eersteklas scheerwol en kostbaar kasjmier. Het assortiment wordt afgerond met bijpassende schoenen en accessoires die op de respectieve collecties afgestemd zijn.

Merkfilosofie
Looxent is gericht op de zelfbewuste vrouw die precies weet wat ze wil als het gaat om mode. De kwaliteitsmode van Looxent wil aan deze hoge eisen voldoen. Bij de verwerking en materiaalkeuze wordt gelet op de beste kwaliteit. Voor de collecties wordt onder andere gebruik gemaakt van luxe materialen zoals kasjmier, alpaca of mohair. De stoffen van de prachtige mantels van Looxent zijn deels afkomstig van een Duitse fabrikant die op een meesterlijke wijze luxehaar verwerkt.

Geschiedenis
De lancering van het merk voor de moderne, zelfbewuste vrouw van nu vond in de herfst/winter 2012 plaats en werd een daverend succes. Verantwoordelijk hiervoor is het gedreven ontwerpteam achter Looxent, dat vooral indruk maakt met een eigenzinnige pasvorm en stijl.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text