L. Credi

Met de veelzijdige tassen van L. Credi kan elke vrouw haar individuele stijl uiten en bij elke look het perfect bijpassende accessoire dragen.

L. Credi

(11 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

L. CREDI: tassen voor elke stijl van eenvoudig tot extravagant

L. Credi tassen – Dat zijn exclusieve portemonnees, clutches, buideltassen en shoppers van hoogwaardig leer. Verder lezen ... Qua stijl domineren puristische vormen en een luxe bescheiden elegantie. Bij alle collecties van L. Credi staat het natuurlijke materiaal leer centraal. Het leer wordt zodanig bewerkt dat de natuurlijke uitstraling behouden blijft, terwijl er tegelijkertijd steeds nieuwe effecten ontstaan: mat of glanzend, rijk gekleurde oppervlakken, tweekleurige designs, krokodil- of struisvogelreliëf. In dit proces combineert L. Credi een indrukwekkend design met functionaliteit: Alle maten en vormen die maar te bedenken zijn, intelligente binnen- en buitenvakjes zoals bijvoorbeeld het safety-vak of de sleutelhanger, zorgen ervoor dat iedere vrouw probleemloos haar perfecte handtas vindt.

Merkfilosofie
Doel van het accessoirelabel L. Credi is om handtassen te maken die altijd perfect met de individuele stijl van een vrouw harmoniëren. Daarom focust L. Credi zich niet op kortstondige modetrends. In de plaats daarvan worden met behulp van tijdloze elementen veelzijdige tassencollecties ontworpen. Elke handtas wordt zorgvuldig en grotendeels, van ontwerp tot eindproduct, met de hand vervaardigd.

Geschiedenis
Het bedrijf L. Credi – Peugler GmbH werd in 1953 opgericht; het merk L. Credi werd vervolgens in 1985 gelanceerd. Sinds de oprichting zijn Italiaanse designers verantwoordelijk voor het ontwerp van de tassen en vindt de productie in Italië of het Verre Oosten plaats. Het assortiment van dit accessoirelabel bestaat uit klassieke tassen voor kantoor, elegante clutches voor de avond, ruime shoppers voor alledag alsmede hoogwaardige portemonnees in verschillende designs.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text