Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Pumps

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Pumps: elegantie en vrouwelijkheid in één

Een stijlvolle outfit kan niet zonder de juiste schoenen, zeker als je als vrouw klasse en uitstraling hoog in het vaandel draagt. Pumps zijn tegenwoordig erg populair omdat ze met heel wat verschillende stijlen gecombineerd kunnen worden. Het gaat immers om schoenen die lijken op hakken maar wel erg comfortabel zitten en ook op minder formele gelegenheden gedragen kunnen worden.

Als je niet zonder de juiste schoenen buiten wil komen en op zoek gaat naar een paar dat perfect bij je outfit past, dan bieden pumps je heel wat vrijheid en mogelijkheden. Pumps zijn vrouwelijk, stevig, comfortabel en stijlvol en kunnen voor heel wat gelegenheden en looks een uitkomst bieden.

Natuurlijk hangt je keuze volledig af van je smaak en de gelegenheid, en dat maakt een overzicht van belangrijke factoren dan ook de moeite waard. Hoe dan ook bieden dergelijke schoenen een haast oneindig reeks mogelijkheden op het vlak van kleuren, modellen en formaten. Pumps kopen is daarbij het beste dat je kan doen om mee te zijn met de tijd en elke outfit, hoe klassiek of modern ook, een niveau hoger te tillen.

De perfecte pumps voor formele gelegenheden

Het aanbod aan pumps is erg uitgebreid, maar veel modellen zijn er speciaal op gericht de outfit mooi af te werken op formele gelegenheden. Denk hierbij aan feestjes op het werk, bruiloften, enzovoort. Het spreekt natuurlijk voor zich dat dergelijke schoenen klassevol en strak ogen, mede door het gebruik van de juiste kleuren en stof. Denk hierbij aan schoenen met een middelhoge hak in een zilveren of zwarte uitvoering, met een open bovenkant en een fijn enkelbandje. Op die manier creëert men een look die zowel formeel en volwassen als fris en jong oogt.

Ook zijn er natuurlijk ook klassiek modellen, die dan vooral op het werk of vanaf een bepaalde leeftijd uitkomst bieden. Dergelijke pumps zijn vaak vervaardigd in een matte stof en met onopvallende versieringen zoals een strikje vooraan, of een zool met dikke rand. Het grote verschil tussen gewone hakken en pumps is dat deze laatste een dikkere hak hebben, waardoor men er veel comfortabeler mee kan lopen. Het gevolg is dat pumps vaak gebruikt worden doorheen de dag, bijvoorbeeld op het werk.

De luxe uitstraling van pumps is echter ook meer dan duidelijk. Dergelijke schoenen kunnen het best gedragen worden als je enige stijl wil uitstralen - en dat geeft al meteen een duidelijk beeld van welke kledingstukken ermee gecombineerd kunnen worden. Voor formele gelegenheden draag je hoe dan ook best pumps die strak ogen, comfortabel zitten en met niet al te veel poespas en versieringen zijn afgewerkt. Een bruiloft kan misschien wel nog, met pumps waar verschillende bandjes en versieringen aanhangen, op een bedrijfsfeestje ben je beter af met eenvoudige modellen.

Sexy pumps voor een jeugdige look

Pumps staan echter vooral bekend om hun speelse uitstraling en dat is dan ook waarom heel wat modellen perfect zijn voor casual gelegenheden. Of je nu naar een gewoon feestje gaat met vrienden, uit gaat eten of naar de cinema gaat, dergelijke pumps werken je outfit op die manier af dat deze zowel gemakkelijk als vrouwelijk oogt. Door de hoogte van de hak gaan je benen langer lijken maar erop lopen is wel comfortabel.

Van gekleurde modellen met een stoffen voering en een open rug tot stoere pumps in tijgerprint, alles is mogelijk. Afhankelijk van je leeftijd en persoonlijke voorkeur kan je kiezen voor pumps die in een effen kleur komen, zoals blauw of zwart, en over een lage hak beschikken, of gewoon kiezen voor een paar in een sexy, diep rode tint met een hogere hak een een fijne neus. Als je een jeugdige look wil bereiken die sexy en vrouwelijk is, dan is kiezen voor een model met iets hogere hakken echter aangeraden. Lage hakken gaan al snel wat ouderwets ogen en zorgen er ook voor dat je lijn (en de rest van je outfit) minder elegant overkomen.

Naast de gekleurde modellen en pumps met versieringen en bandjes zijn er natuurlijk ook de extravagante types. Dergelijke pumps zijn afgewerkt met glinsters, een extra brede voet, verschillende kleurpatronen en vaak zelfs reliëf, waardoor een feestelijke uitstraling bereikt wordt. Deze draag je dan ook best als je een avondje uit gaat of op een heus galafeest komt met een zekere dresscode.

Gewone pumps als gulden middenweg

Heb je eigenlijk meer nood aan pumps die zowel formeel als casual, zowel jong als zakelijk zijn, dan zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden. Pumps komen in alle vormen, modellen en kleuren en dat maakt het eenvoudiger een paar te vinden dat het beste heeft van twee werelden. In plaats van te kiezen voor een te zakelijk of te speels paar, is het goed om te weten dat er ook een hele reeks modellen bestaat dat daar ergens tussenin zit.

Zo zijn er pumps met een middelhoge hak in een neutrale kleur, die wel jong lijken door bijvoorbeeld een fijner hakuiteinde of een sierlijk enkelbandje. Ook witte pumps kunnen met verschillende zaken gecombineerd worden, zolang ze niet te feestelijk gaan ogen. Om dit te vermijden kies je beter voor minder opvallende modellen met een gewone zool, in plaats van hoge hakken en versieringen zoals strikjes en lintjes.

Voor dames van middelbare leeftijd is het vaak beter om te kiezen voor pumps met een iets lagere hak, omdat deze ten eerste veel comfortabeler zitten en ten tweede strakker en volwassener ogen. Op die manier kan je er ook heel wat passende outfits op dragen, van een gewone broek op een topje met korte mouwen tot een lange rok en een leuk bloesje. Wil je het toch iets opvallender maken, dan kan je nog altijd kiezen voor een casual model met bijvoorbeeld op de achterkant een aantal steentjes of een subtiel patroon.

Pumps, een must-have voor elke vrouwelijk outfit

Wat je voorkeur ook mag zijn en hoe klassiek of modern je je stijl ook verkiest, pumps bieden heel wat mogelijkheden. Het aanbod aan stijlen, formaten en modellen is oneindig en dat maakt de zoektocht ergens ingewikkelder - omdat je misschien niet zo goed weet welk paar het meest geschikt is - maar ergens biedt het je ook veel vrijheid om te kiezen. Belangrijk is natuurlijk dat je hoe dan ook kiest voor een paar dat lekker zit - en logischerwijs, de juiste maat heeft. Pumps zijn immers schoenen die weinig bewegingsruimte geven, en kiezen voor het perfecte formaat is dan ook van groot belang.

Wil je tenslotte kwaliteit en duurzaamheid, ook als je op zoek bent naar pumps, dan is kiezen voor een vooraanstaand merk belangrijk. Het is immers beter iets meer te betalen voor je pumps maar dan wel zeker te zijn dat ze qua stijl en pasvorm perfect zijn. Ook betaal je vaak iets meer voor duurzaamheid, waardoor je aan een hogere prijs dus zeker kan zijn van een paar dat lang meegaat.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl