Hassia

De naam Hassia is onlosmakelijk verbonden met comfortabele kwaliteitsschoenen. Dankzij het Hassia meerwijdte-systeem is er voor elke voet een passende schoen.

Hassia

(37 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

HASSIA: hoogwaardige damesschoenen uit traditie

Hetzij smal, hetzij breed - Dankzij verschillende wijdtematen bieden schoenen van Hassia optimale ondersteuning en voldoende bewegingsvrijheid. Verder lezen ... Ook het binnenwerk van de damesschoen kan zich laten zien: Het uitneembare Vario-voetbed kan individueel worden aangepast of vervangen door steunzolen. Hassia premium comfort schoenen zijn gemaakt voor vrouwen die graag modieuze en comfortabele schoenen dragen. Want Hassia laat zich door trends in de internationale schoenenmode inspireren. De damesschoenen zijn daarom verkrijgbaar in zowel klassieke als actuele kleuren, in eenvoudige designs of met reptiel print of een aantrekkelijk gatenpatroon.

Merkfilosofie
Het credo van het merk Hassia luidt: "Meesterwerken in kwaliteit en pasvorm". Het bedrijf produceert al meer dan 60 jaar comfortabele kwaliteitsschoenen voor vrouwen met hoge eisen. Het voortdurende verbeterproces bij de verwerkingskwaliteit resulteert in geavanceerde pasvormen en Vario-zolen. Deze garanderen gezond lopen en hoogste draagcomfort. Voor het bovenmateriaal van Hassia schoenen wordt glad leer of suèdeleer gebruikt. Het binnenwerk bestaat eveneens uit hoogwaardig leer.

Geschiedenis
De geschiedenis van Hassia gaat terug naar de schoenfabriek Wallerstein & Liebmann. Deze fabriek opent in 1884 haar deuren en maakt al snel naam met innovatieve ideeën. In 1890 produceert het bedrijf al schoenen met behulp van moderne, mechanische productiemethoden. Vanaf 1949 is de schoenfabriek zich onder de naam Hassia gaan specialiseren in hoogwaardige damesschoenen. De slogan uit de jaren 1950 "Past goed van binnen, oogt goed van buiten!" is nog steeds van toepassing. Om deze reden verwerft het bedrijf niet alleen erkenning van zijn klanten, maar ook awards en octrooien.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text