Felina

Felina staat voor mooie, modellerende ondermode met een comfortabele pasvorm. Vrouwelijke rondingen worden geaccentueerd en probleemzones gecamoufleerd.

Felina

(30 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

FELINA: Figuurvormende ondermode met een verleidelijke elegantie

Felina is de specialist voor modellerende, aantrekkelijke ondermode en lingerie, en dat niet zonder reden: Verder lezen ... Felina ondermode wordt gekenmerkt door een optimale pasvorm en een uitzonderlijk comfort. Het figuur wordt subtiel en effectief gemodelleerd, wat leidt tot een mooi silhouet. Het assortiment van Felina bestaat uit elegante beha's, slips, body's en pantybroekjes. De ergonomisch gevormde beugels in een Felina beha of body ondersteunen de natuurlijke vorm van de boezem. Bij pantybroekjes en body's tovert de versterking in het voorste deel een platte buik. Felina heeft ook pantybroekjes met lange pijpjes. Deze zorgen niet alleen voor een platte buik, maar modelleren ook de bovenbenen zonder af te knellen. Visueel overtuigt de lingerie van Felina met afwerkingen zoals kleine satijnen strikjes of inzetsels van kant of tule.

Merkfilosofie
Alle producten van Felina - van beha of body tot pantybroekje - zijn afgestemd op de behoeften van de moderne vrouw. De lingerie van Felina heeft daarom een verfijnde en elegante uitstraling, maar voelt tegelijkertijd aangenaam en comfortabel aan. Het ondergoed overtuigt met een perfecte ergonomische pasvorm en een uitstekende kwaliteit, ook bij grote cupmaten. Dit geldt voor het sportieve ondergoed van Felina net zo goed als voor de sensuele lingerie.

Geschiedenis
Met de oprichting van een korset-atelier in Bad Rappenau legt Eugen Herbst in 1885 de basis voor Felina. In 1915 wordt het merk Felina voor beha's opgericht - later neemt het hele bedrijf deze naam aan. In 1968 maakt Uschi Glas de "Schätzen beha" van Felina wereldberoemd. Tegenwoordig is het bedrijf een van 's werelds toonaangevende lingeriespecialisten.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text