Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Vesten met V-hals

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Dames vesten met V-hals raken nooit uit de mode

Terug van nooit weggeweest: de damesvesten met V-hals. Hoewel ze nu meer gezien worden dan ooit tevoren, zijn ze de laatste decennia al aanwezig geweest in het modebeeld. Want deze heerlijke cardigans zijn altijd trendy en modieus. Deze veelzijdige klassieker wordt in onze webshop voorzien van een eigentijdse twist, die vooral de vrouwelijke kant van de draagster naar boven haalt. Een mooi dames vest met V-hals zorgt dan ook niet alleen voor een behaaglijk gevoel, maar ook voor een zelfverzekerde en trendy uitstraling. Deze vesten zijn er in tal van varianten: Van kuitlang tot hoog in de taille en van flinterdun tot wollig warm. Ze zijn dan ook eindeloos te combineren met andere kledingstukken uit onze collectie en ideaal voor het gebruik in laagjes.

Een dames vest met V-hals is zowel op bovenstukken met een V-hals als ronde halslijn te dragen en ook een blousekraag mag eronder gezien worden. Zo draagt u ze op een vrije dag op uw favoriete T-shirt en naar kantoor op een geklede blouse. Ze zijn gemakkelijk aan te schieten en daarmee uitermate geschikt als kledingstuk om mee te nemen wanneer het weer zomaar af zou kunnen koelen. Bijvoorbeeld tijdens een frisse zomeravond of aan het einde van een warme lentedag. Deze vesten voor dames met V-hals staan prachtig op een spijkerbroek met rechte pijp, of een bootcut variant. Ook op een pantalon of rok kunnen ze, afhankelijk van de lengte en dikte, gedragen worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pittig kort vestje op een kokerrok? En in het modebeeld van vandaag worden midi plissérokken steeds vaker met een warm vest en mooie laarsjes gecombineerd.

Van fijngebreid vestje tot oversized damesvest

Een lang en dik damesvest staat prachtig op een skinny jeans met enkellaarsjes of een legging met sneakers. Dames vesten met V-hals zijn bovendien op tal van aangelegenheden te dragen, want ze zijn er zowel in casual als geklede varianten. Een dun fijngebreid vestje met V-hals houdt u warm wanneer dat cocktailjurkje net wat te fris wordt op een feest. Terwijl een dik en wollig vest heerlijk is om in weg te kruipen wanneer u ’s avonds op het terras van uw favoriete restaurant nog een wijntje drinkt. Ook op kantoor wordt dit damesvest vaak gezien als finishing touch van een zakelijke look, bijvoorbeeld voorzien van een smal ceintuur of losjes over een witte blouse gedragen. Een vest is bovendien gemakkelijk uit en aan te doen en ideaal wanneer u ’s ochtends niet goed weet wat u aan moet door wisselende weersomstandigheden.

Een echte musthave van dit seizoen is het oversized vest, wat door zijn pasvorm niet alleen uiterst comfortabel zit, maar ook gemakkelijk in een laagjeslook te combineren valt. Want door zijn wijdvallende model kan dit damesvest met V-hals ook over fijngebreide truitjes en zelfs sweaters gedragen worden. Het oversized damesvest zorgt voor een stoere look voor de zelfbewuste vrouw van vandaag. Versterk het oversized effect met een mom-jeans, of zorg voor een slanke look door het modieuze vest met een aansluitende spijkerbroek te combineren. In onze webshop kunt u gemakkelijk een van de modieuze dames vesten met V-hals online bestellen.

Dames vesten met V-hals: ontzettend veelzijdig

U kunt dames vesten met V-hals kopen in onze online-shop, als op zichzelf staand kledingstuk of in combinatie met een truitje als onderdeel van een twinset. Onze collectie V-hals damesvesten bevat bovendien vesten met verschillende lengtes en diktes, zodat er indien gewenst gericht op weersomstandigheden kan worden gezocht. Naast de basiskleuren zwart, donkerblauw, bruin, beige en ecru vindt u in het assortiment V-hals vesten voor dames tevens modekleuren zoals prachtige pastelkleuren. En heeft u een rustige outfit in effen kleuren die u wat op wilt fleuren, dan kunt u kiezen voor een van onze vesten met dessin, zoals een vrolijk bloemdessin.

Ieder zo zijn stijl natuurlijk, en bij iedere garderobe is wel een bijpassend dames vest met V-hals te vinden. Bijvoorbeeld een fijngebreid en aansluitend zwart model met knoopjes voor een zakelijke garderobe, of een nonchalant en oversized pastelkleurige variant voor in de vrije tijd. En wanneer u houdt van net dat beetje extra, dan bieden wij tevens damesvesten met borduursels of applicaties die een echte blikvanger vormen. Delicaat fijngebreide dames vesten met V-hals gedragen op een rok of jurkje maken een chique look helemaal af.

Een damesvestje met V-hals voor ieder seizoen

In de zomer kan gekozen worden voor een fijngebreid vestje dat niet veel dikker is dan een T-shirt, in een linnen-katoenmix voor over uw zomerse jurk of korte broek met hemdje. Er is niets fijner dan gauw een vestje aanschieten op een frisse zomeravond. Want die mooie zomeroutfit doet het ook prima met onze trendy vestjes voor dames. Wanneer u in de winter juist behaaglijk wilt blijven, zijn er ook wollige damesvesten met V-hals verkrijgbaar in onze online-shop, met verschillende structuren en zowel met knoopsluiting als nonchalant ceintuur.

Als onze vesten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden uit met zorg geselecteerde stoffen vervaardigd. Er wordt naast wol ook gebruik gemaakt van katoen voor de zomer en warm acryl voor in de winter. Naast onze eigen collectie kunt u bij ons dames vesten met V-hals online kopen van getalenteerde designers met een indrukwekkende geschiedenis. Ze worden met kennis voor het vak vervaardigd en er wordt zichtbaar aandacht besteed aan zelfs de kleinste details. De vesten in deze collecties zijn duurzaam en zorgen voor jarenlang draagplezier. De effen varianten zijn bovendien uitermate geschikt voor het creëren van een mooie laagjeslook, al dan niet voorzien van applicaties. Shop nu direct een van deze prachtige V-hals damesvesten, want deze mogen ook aan uw garderobe zeker niet ontbreken.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl