Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Pantybroekjes

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Panty-broekjes: een betrouwbare basis voor elke outfit

Wat je te zien krijgt van een outfit - zowel bij dames als heren - is eigenlijk nog maar het begin. De jurk, broek, topje, t-shirtje of blouse die we zien zijn nog maar het tipje van de ijsberg en dergelijke kledingstukken worden ondersteund door een onzichtbaar element: een kledingstuk dat vooral comfort moet bieden en de basis vormt van de hele outfit.

Net zoals gewone onderbroeken kunnen ook pantybroekjes die basis zijn. Dergelijke broekjes bieden het comfort van een gewone onderbroek - en zelfs nog wat meer - maar zorgen er daarbij ook voor dat je het warmer hebt én dat je je ondergoed minder voelt zitten. Vooral handig als je slip of onderbroek je snel gaat irriteren en je daardoor minder van je outfit en look kan genieten.

Pantybroekjes zijn hét voorbeeld van een kledingstuk dat comfort biedt op alle mogelijke manieren: van een goede verluchting dankzij de lichte stof, tot een verwarmend en zelfs isoleren effect dankzij de strakke pasvorm. Welke mogelijkheden pantybroekjes precies bieden en waar je best op laat als je er één zoekt, zijn twee vragen die je als modebewuste vrouw ongetwijfeld graag beantwoord ziet.

Pantybroekjes, voor zomer en winter

Net zoals alle andere kledingstukken is het bij pantybroekjes belangrijk te kiezen voor een model dat je mooi vindt, lekker zit en daarbij perfect past bij de outfit die je wil gaan aandoen. Maar ook het seizoen speelt een belangrijke rol als je het beste explaar zoekt. Zo kan er een onderscheid gemaakt worden tussen wintermodellen en zomermodellen en hoewel de verschillen subtiel zijn, bestaan ze wel.

Zomerse modellen pantybroekjes zijn bijvoorbeeld, ergens logisch, veel lichter van stof en vaak ook korter. Naast gewoon comfort creëren is het ook belangrijk dat een pantybroekje een zomerse, frisse uitstraling heeft, en daarom zijn bij deze types frisse kleuren zoals wit en beige erg populair. Vaak zitten deze modellen ook iets minder strak en bieden ze waar meer bewegingsvrijheid, eigenschappen die vooral als het warmer is erg goed van pas komen.

Heb je een comfortabel pantybroekje nodig voor tijdens de winter, dan is er echter ook meer dan genoeg keuze. Dergelijke modellen komen doorgaans iets lager, van net onder de billen tot zelfs halverwege de bovenbenen, en bestaan vaak uit een extra verwarmende of isolerende stof. Daarbij zijn ook kleuren als zwart of donkerblauw populair, omdat deze erg mooi samengaan met winterse outfits.

Comfort creëren is bij pantybroekjes nog altijd het belangrijkste. Elke vrouw die stijl en uitstraling hoog in het vaandel draagt, vindt ongetwijfeld ook comfort - of dat nu verwarming is verluchting is - hoog in het vaandel. Pantybroekjes bieden dat keer op keer, welk model je ook kiest. Van de warme zomer tot de koude winter, een pantybroekje vormt een basis voor elke seizoensgebonden outfit die zowel op het vlak van stijl als comfort aan de verwachtingen voldoet.

Pantybroekjes, eenvoudig en klassiek of sexy en modern

Net zoals bij alle kledingstukken het geval is, is op zoek gaan naar het perfecte model belangrijk. Ook als je zoekt naar een pantybroekje dat aan je verwachtingen voldoet - zowel op het vlak van stijl als qua pasvorm - dan is het belangrijk een onderscheid te maken tussen de verschillende soorten. Het aanbod is haast oneindig, en dat maakt het erg moeilijk om een precieze indeling te maken van alle mogelijkheden. Toch kan je al ver geraken als je weet dat er keuze is tussen aan de ene kant sobere, klassieke pantybroekjes en aan de andere kant moderne, strakke modellen. Een overzicht op de verschillen en voor welke stijl welk model geschikt is, is hier geen overbodige luxe.

Klassieke pantybroekjes zijn doorgaans iets langer en bestaan vaak uit een iets dikkere stof. Ze komen in eenvoudige kleuren zoals beige of wit en zijn eigenlijk vooral functioneel. Ze fungeren als onderbroek maar gaan nog een stapje verder en zorgen ervoor dat alles mooi op zijn plaats blijft. Ook hebben ze een isolerende functie, wat vooral tijdens de winter - of als de temperaturen gewoon wat lager zijn - handig uitkomt. Eigenlijk kan je pantybroekjes op eender welke outfit dragen (niemand krijgt ze toch te zien), maar als je graag één mooi geheel creëert met je outfit, dan draag je dergelijke modellen best bij een eenvoudige, klassieke outfit. Denk hierbij aan een gebreide rok op een versierde blouse, onder middelhoge hakken.

Ook zijn er natuurlijk modernere pantybroekjes, die vaak iets korter zijn en wat beter om je taille en billen heen spannen. Vaak hebben dergelijke modellen achteraan wat minder stof, waardoor ze comfortabeler zitten rond de billen en meer bewegingsvrijheid bieden. Daarbij zijn moderne pantybroekjes vaak versierd met eenvoudige patronen zoals strepen. Op het vlak van kleur verschillende deze modellen ook: warme tinten zoals donkerrood of zwart zijn erg populair omdat ze het pantybroekje een sexy uitstraling geven en dus perfect zijn om te dragen onder een jonge outfit.

Tenslotte zijn er ook pantybroekjes die perfect zijn tijdens de winter of herfst. Bepaalde modellen zijn immers niet alleen langer en dikker, maar bestaan ook uit een heel andere stof. Denk bijvoorbeeld aan een pantybroekje met een kanten afwerking aan de voorkant en een extra wollen laag aan de achterkant. Op die manier heb je het altijd warm, waar je ook gaat en welke outfit je ook aan hebt. Als je daarbij kiest voor een model dat tot aan de knieën komt, dan is het zo goed als onmogelijk om het nog koud te hebben.

Welke stijl of pasvorm en kleur je ook verkiest, pantybroekjes betekenen hoe dan ook een meerwaarde voor je outfit. Of je nu een broekje zoekt voor een klassieke outfit in de winter, of een model zoekt dat perfect past bij een jonge look tijdens de warmere maanden van het jaar, dergelijke broekjes bieden comfort, stijl én je voelt ze haast niet zitten. Ga vooral af op je gevoel om een pantybroekje te kiezen - je bent immers de enige die het te zien krijgt - en je outfit is meteen van een heel ander niveau.

Kwaliteit: des te belangrijker bij het kopen van pantybroekjes

Het spreekt voor zich dat het comfort dat je met een pantybroekje ervaart, grotendeels afhangt van de kwaliteit ervan. Net zoals bij elk kledingstuk is het belangrijk te kiezen voor een exemplaar waar je vertrouwen in hebt, zodat je zeker bent dat je er nog lang en veel van kan genieten. Kiezen voor een vooraanstaand merk dat eigenschappen als kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert, is dan ook een slimme zet.

Wil je méér halen uit elke outfit, of dat nu tijdens de winter, herfst, lente of zomer is? Dan kan je niet zonder het comfort dat een pantybroekje te bieden heeft. Dergelijke broekjes vormen de basis van zowat elke outfit - zeker als je je goed in je vel wil voelen - en hoort dan ook thuis in de kleerkast van elke modebewuste vrouw.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl