Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Badjassen

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Een badjas voor huwelijk comfort in de badkamer

Gezelligheid creëren in de woning en je altijd op je gemak voelen zijn twee van de belangrijkste zaken. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je meer op je gemak te voelen in je eigen huis, en één daar van is ongetwijfeld kiezen voor een badjas. Niets zo aangenaam als na een verfrissende of verwarmende douche of bad in een gezellige badjas kunnen kruipen om nog na te genieten.

Badjassen bieden dan ook vooral comfort en gezelligheid, zodat je niet meteen van het warme water in een koude omgeving moet stappen. Dat is dan ook waarom badjassen meestal uit een dikke stof bestaan die toch goed ademt en heel wat bewegingsvrijheid geeft. Als je op zoek gaat naar een badjas, dan is het wel belangrijk met een aantal zaken rekening te houden.

Zo kies je natuurlijk best voor een model dat bij je stijl past. Op die manier zal je je veel meer op je gemak voelen, en dat is al de helft van het comfort dat een dergelijke badjas biedt. Ook zijn er tal van mogelijkheden op het vlak van model, kleuren en stijlen, waardoor de beste keuze maken niet altijd eenvoudig is.

Stijlvol uit het bad of de douche komen met een badjas

Een verfrissende douche nemen is zalig, maar als je daarna in een warme badjas kan springen wordt het natuurlijk nog beter. Badjassen zijn meestal vervaardigd uit een dikke, warme stof, zodat ze je goed op temperatuur houden. Daarbij zitten ze erg gemakkelijk en zijn ze eenvoudig aan of uit te doen, vaak door middel van een koord, knoopjes of stoffen riempje.

Maar badjassen zijn niet alleen maar functioneel, ze kunnen ook stijlvol zijn. Als je het belangrijk vindt om zelfs na een bad of douche stijlvol rond te lopen in huis, dan is de keuze voor een mooie badjas ongetwijfeld een belangrijke. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid: van sobere badjassen in een effen kleur en zonder al te veel poespas, die gestroomlijnd loop en ook een sexy indruk nalaten, tot versierde modellen met allerlei kleuren door elkaar, franjes, een zachte stof en een speelse look. Welke keuze je maakt hangt natuurlijk volledig af van je smaak - niemand krijgt je badjas immers te zien buiten jijzelf. Ga dus altijd af op je gevoel en blijf trouw aan de stijl, kleuren en pasvorm die je zelf leuk vindt.

Stijl creëren kan niet enkel door middel van een mooi outfit als je uit de deur stapt - ook binnenshuis kan er heel wat gedaan worden om jezelf te verwennen en een leuke outfit aan te trekken. Badjassen bieden op dat vlak hoe dan ook heel wat mogelijkheden, en dat maakt ze de aankoop waard.

Lief of sexy, de keuze is aan jou

Elke vrouw die op zoek gaat naar een leuke outfit probeert hoe dan ook een combinatie te vinden tussen bepaalde eigenschappen, zoals sexy en lief. Beide kwaliteiten lijken elkaar tegen te spreken, maar in badjassen komen ze allebei terug. Zo zijn er badjassen die mooi om je taille heen aansluiten, uit en lichte stof vervaardigd zijn en met een eenvoudig lint vastgemaakt kunnen worden. Ook zijn er badjassen die uit een dikkere, gezellige stof bestaan, met extra warme kraag of mouwen en die met knoopjes vastgemaakt kunnen worden.

Natuurlijk is het altijd handig om meerdere modellen te kopen, zodat je, afhankelijk van het seizoen, of gewoon je gevoel, kan kiezen. Op die manier is zelfs je outfit na een douche in lijn met je karakter en emoties, waardoor douchen of een bad nemen zoveel aangenamer wordt. Op die manier kan je het beste hebben van twee werelden en beschik je altijd over een badjas die op dat moment het meest bij je past.

Er zijn echter ook modellen die zowel speels als lief zijn, en wel door verschillende stijlen te combineren. Waarom geen comfortabele badjas kopen tot net boven de knieën, met een warme kap die je zo over je hoofd kan doen? Zo heb je het extra warm rond de hals en het hoofd, terwijl je toch veel bewegingsvrijheid hebt. Ook zijn er modellen die in sexy kleuren komen zoals donkerrood of blauw, maar dan wel een extra zachte kap hebben met aan de buitenkant satijn. Als daarbij dan ook nog eens een fijn lint met een strikje komt om de badjas toe te maken, dan is de uitstraling helemaal compleet.

Welke badjas je ook kiest, je er goed in voelen is van essentieel belang. Als je kiest voor bekende merken dan is de kans dat je kwaliteit krijgt veel groter, en dat is zeker de moeite waard. Je betaalt dan wel iets meer, op de lange termijn krijg je er extra slaapcomfort en een leuke uitstraling voor in ruil.

Badjassen voor elk seizoen

Of het nu zomer is of winter, herfst of lente, een badjas komt altijd handig uit. Hoewel er natuurlijk verschillen zullen zijn op het vlak van stijl, kleuren, stof en nog andere factoren, is comfort en gezelligheid creëren in elk seizoen belangrijk. In de zomer kies je misschien beter voor een badjas in een lichte stof die iets korter is - bijvoorbeeld tot aan de knieën -, en die je eenvoudig kan uitdoen met een gemakkelijk knoopje of lint. Hierbij is het ook belangrijk te gaan voor lichte, zomerse kleuren zoals fris groen, roze of pastelkleuren. Op die manier creëren je ook na je bad of douche een look die mee is met het seizoen.

Tijdens de winter, en dit spreekt natuurlijk voor zich, zijn dikkere, warmere badjassen dan weer ideaal. Ook kies je best voor een langer model, zodat ook je benen beter warm blijven. Als het echt koud is, wat in Nederland vaak het geval is, dan kan je zelfs kiezen voor een badjas met een kap in wol of een andere warme stof. Dergelijk badjassen zien er dan wel niet supervrouwelijk uit, ze bieden in elk geval comfort - en dat is natuurlijk nog altijd het belangrijkste.

Alweer is het aangeraden om verschillende modellen te kopen, zodat je voor elk seizoen of gelijk welke temperatuur altijd een geschikte badjas bij de hand hebt. Het zal je douche of bad, wat de buitentemperatuur ook is, nog aangenamer maken.

Badjassen van vooraanstaande merken voor en unieke ervaring

Na een douche of bad in een badjas springen, dat is een ervaring. Het spreekt dan ook alleen maar voor zich dat je kiest voor een merk dat kwaliteit kan garanderen. Op die manier geniet je nog meer van je bad of douche, en kan je naderhand met een gerust hart een outfit aantrekken waar je je goed in voelt. Badjassen vormen een belangrijk onderdeel van elke kleerkast die zowel stijl als gezelligheid en comfort hoog in het vaandel draagt. Of je nu houdt van sobere, rustgevende modellen of het eerder hebt voor versierde badjassen in felle kleuren, de mogelijkheden zijn zo goed als oneindig.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl