Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Mouwloze vesten

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Een mouwloze vest voor stijl en comfort

Vesten en jassen zijn kledingstukken die enkel en alleen in de herfst en winter van toepassing zijn - of toch niet? Naast de gewone jassen die we kennen met lange mouwen, een dikke voering en een wollen kraag, zijn er echter ook nog andere modellen die eigenlijk beter gedragen worden als de temperaturen al iets warmer zijn.

Dames mouwloze vesten bieden echter ook een uitkomt op het vlak van stijl; ze ogen immers veel sierlijker en vrouwelijker dan gewone jassen, waardoor ze met veel meer stijlen en outfits gecombineerd kunnen worden. Wil je niet lange een gewone, dikke vest dragen en ben je op zoek naar een sierlijke variant, dan zijn dames mouwloze vesten iets voor jou.

Natuurlijk zijn er tal van dames mouwloze vesten in uiteenlopende kleuren, stijlen, pasvormen, enzovoort. Afhankelijk van je voorkeur en de gelegenheid zal je kiezen voor een ander model. Wat meer informatie hierover, alsook advies over welke keuze je best maakt, is belangrijk om meer uit je aankoop te halen en je outfit leuker te maken.

Mouwloze vesten, twee vliegen in één klap

De tijd dat winterse jassen enkel en alleen maar functioneel waren, en dat versierde truitjes alleen maar schone schijn waren, is al lang voorbij. Steeds meer gaat men op zoek naar kledingstukken die iets van beide te bieden hebben. En dat is met dames mouwloze vesten geen enkel probleem. Dergelijke vesten zitten gemakkelijk, kunnen erg snel aan- en uit gedaan worden, komen in tal van modellen en kleuren en daarbij bieden ze toch het comfort en de warmte die je van een vest zou verwachten.

Dames mouwloze vesten zijn, zoals de naam het zelf zegt, gewone jassen, maar dan zonder mouwen. Het spreekt voor zich dat een dergelijk kledingstuk dan ook beter niet gedragen wordt in het putje van de winter. Als de temperaturen buiten iets kouder zijn maar toch nog warm genoeg om in een frisse outfit gekleed te gaan, dan bieden dergelijke jassen een uitkomst. Het voordeel is, naast comfort en warmte, dat je er ook heel wat andere kledingstukken mee kan combineren. Deze worden dan ook niet volledig door de vest bedekt - en dat draagt natuurlijk alleen maar bij aan de uitstraling die je bereikt.

Zo zijn er tal van dames mouwloze vesten in een classy kleur, zoals beige of wit, die in één stuk door tot over de knieën lopen. Omdat de vesten mouwloos zijn ogen ze ondanks hun winterse functie toch elegant en vrouwelijk. Dames mouwloze vesten zijn eenvoudig toe de doen met een lange rits doe van boven tot beneden doorloopt, zodat je eigenlijk kan kiezen welke look je krijgt; ofwel een warme, comfortabele look met de rist gesloten, ofwel een iets sierlijkere uitstraling als je de rits open laat.

Natuurlijk bestaan dames mouwloze vesten wel uit een stof die het mogelijk maakt comfort en warmte te creëren. De uitstraling van de vest mag dan misschien wel fris en jong zijn, het is nog altijd de bedoeling dat je het warm hebt als de temperaturen lager zijn. Vaak zijn dergelijke modellen dan ook vervaardigd uit wol of andere verwarmende stoffen, afhankelijk van het model en het seizoen. Daarbij zijn de dames mouwloze vesten lang genoeg om ook over een broek gedragen te worden en kunnen ze ofwel met een rits, ofwel met knoopjes dichtgedaan worden.

Dames mouwloze vesten bieden ongetwijfeld het beste van twee werelden; zowel comfort als stijl komen erbij kijken en dat maakt ze dan ook een van de populairste kledingstukken tijdens de herfst of lente. Als je tijdens deze periode op zoek bent naar een vest die niet onvrouwelijk maar ook niet te bloot is, dan zijn dames mouwloze vesten precies wat je nodig hebt.

Korte dames mouwloze vesten voor in de lente of zomer?

Hoewel je bij dames mouwloze vesten logischerwijs meteen denkt aan een jas, zijn er echter ook modellen die tijdens de warmere periodes van het jaar een uitkomst kunnen bieden. De lange modellen zijn hoe dan ook geschikt voor de herfst, mede omdat ze het lichaam beter bedekken en toch stijlvol zijn. Wordt het echter nog iets warmer en volstaat een lange mouwloze vest niet meer om aan de sfeer en je look te voldoen? Dan kan je ook altijd kiezen voor een korter model. Dergelijke dames mouwloze vesten komen niet verder dan de taille - een beetje zoals een gewoon truitje - en bestaan vaak uit een iets lichtere stof. Op die manier wordt het perfecte kledingstuk gecreëerd voor de overgang tussen winter en lente, of herfst en winter.

In dit geval kan je kiezen tussen verschillende stijlen. Zo zijn er mogelijkheden voor de classy, klassieke vrouw, maar ook sportieve modellen behoren tot het aanbod. Een klassieke mouwloze vest is vaak mooi afgewerkt met patronen, leuke zakjes en een knoopje in het midden, zodat je het kan toedoen als het iets kouder wordt. Een sportief model bestaat dan weer doorgaans uit katoen of een andere ademende stof, komt in kleuren zoals blauw of rood en is voorzien van een eenvoudige rits waarmee je de vest kan toe doen. Vaak zijn er ook zakjes en zelfs een kap aanwezig, waardoor het sportieve karakter van de vest nog meer in de verf wordt gezet.

Bovenstaande modellen bewijzen dat dames mouwloze vesten ook tijdens de warmere periodes van het jaar gedragen kunnen worden. Het is natuurlijk, zoals bij elk kledingstuk, een kwestie van het juiste model, kleur en pasvorm te kiezen, die bijdragen aan de algemene look die je wil bereiken. Van klassiek tot modern, de mogelijkheden met dames mouwloze vesten zijn zo goed als oneindig.

Wat draag ik op dames mouwloze vesten?

In tegenstelling tot gewone vesten is je outfit bij het dragen van een mouwloze vest beter zichtbaar. Dat maakt het des te belangrijker om ervoor te zorgen dat de kledingstukken die je draagt goed op elkaar zijn afgestemd. Zo kan je een dames mouwloze vest moeilijk dragen op een wollen trui, omdat beide kledingstukken een elkaar gaan afsteken, zowel op het vlak van stijl als functie. Je outfit onder de vest is bijna altijd zichtbaar en de juiste combinaties kiezen is dan ook essentieel.

Op een winterse mouwloze vest in een kleur zoals beige of bruin draag je best kledij die qua stijl als kleur goed past. Zo is een mosgroen of zelfs roze truitje erg mooi, zolang dit maar lange mouwen heeft. Op een blauw sportief model kan je bijvoorbeeld een gestreept wit-blauw truitje dragen met lange mouwen, zodat eenzelfde uitstraling bereikt wordt. Draag je een kort mouwloos vestje in een effen kleur zoals grijs, dan past een rood truitje of zelfs een lichtblauw hemdje erg goed.

De mogelijkheden zijn oneindig met dames mouwloze vesten, en dat maakt het dan ook belangrijk je outfit af te stemmen op je voorkeur. Ga tenslotte voor dames mouwloze vesten van kwaliteit en je bereikt een outfit die zowel comfort als stijl uitstraalt.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl