Anita

Anita badmode en lingerie voldoen aan de hoogste eisen. Ze modelleren en ondersteunen het vrouwelijke figuur op een subtiele manier en bieden optimaal comfort.

Anita

(38 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Kwaliteit tot in het kleinste detail

Het merk Anita staat bekend om comfortabele badmode en lingerie en voldoet qua pasvorm, draagcomfort en kwaliteit helemaal aan de hoge verwachtingen van de moderne vrouw van nu. Verder lezen ... De badmode en lingerie van Anita bieden maximale ondersteuning en de innovatieve en functionele materialen beloven een aangenaam draaggevoel. Elk model, of het nu gaat om een luxe bh, modellerend pantybroekje of trendy tankini, overtuigt met design en pasvorm. Door de verschillende collecties van Anita kan elke vrouw haar individuele stijl onderstrepen. Zo combineert de Rosa Faia-collectie een stijlvol, modern design met een maximum aan comfort, terwijl de meer klassieke Anita Comfort-collectie vooral de vrouwelijke rondingen in de schijnwerpers plaatst.

Merkfilosofie
Badmode en lingerie van het merk Anita worden gekenmerkt door functionaliteit en pasvorm, maar ook een modieus verschijningsbeeld, draagcomfort en kwaliteit spelen een belangrijke rol. De pasvorm staat echter altijd centraal: Pas wanneer de optimale pasvorm na talrijke tests en aanpassen van de kledingstukken is bevestigd, gaat het artikel in productie. Dat geldt voor de Anita beha in gelijke mate als voor badpak, tankini of bikini. Op deze wijze is ook bij grote maten gewaarborgd dat de badmode en lingerie niet insnijden en een comfortabele ondersteuning bieden.

Geschiedenis
Het succesverhaal van dit bedrijf begon meer dan 125 jaar geleden als producent van orthopedische artikelen. Draagcomfort en kwaliteit stonden toen centraal bij de productie en legden de basis voor de hoge standaards die het bedrijf tegenwoordig voor lingerie en badkleding hanteert. Met de hernieuwde oprichting in 1949 is de core business van Anita verschoven naar comfortabele dames lingerie en badmode. Vandaag de dag is het bedrijf een gevestigde specialist op het gebied van grote maten, functioneel ondergoed en lingerie voor zwangere vrouwen.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text