Voer uw zoekbegrip in

#findyourself in de meest aantrekkelijke outfits en maak een modestatement

Mode is ongekend veelzijdig. U onderstreept er uw persoonlijkheid mee en kunt er uw sterkste punten mee benadrukken. En: mode kan u veranderen. U bepaalt hoe anderen u zien en hoe u gezien wilt worden. Maak gebruik van deze kracht van verandering. Creëer uw eigen stijl en gooi uw oude overboord. Het nieuwe seizoen begint met lef en vastberadenheid. Daar horen outfits bij die in het oog springen en die uw zelfvertrouwen een zetje geven. Wij laten u zien hoe u een echt modestatement maakt.

findyourself: een nieuwe weg

Met een statement-outfit benadrukt u uw sterke punten. Heb de moed om voor uzelf op te komen en ergens voor te staan. Wat daarvoor nodig is, is een outfit waarin u helemaal uzelf kunt zijn. Dan hebt u het voor elkaar: u komt authentiek en ongelooflijk zelfverzekerd over, en u voelt zich sterk. Klaar om nieuwe wegen in te slaan.

Laat ze alle hoeken zien met kleurrijke zigzagprints

Maak een Fashion-Statement
Vest van PETER HAHN, bestelnr. 88471177, Shirt van THE MERCER N.Y., bestelnr. 88699777, Broek van THE MERCER N.Y bestelnr. 60374977
(Foto: Marion, IG @1022mari22)

Hoeken en lijnen geven vorm aan een persoonlijkheid. Ze geven u en uw karakter iets spannends, net als uw outfit. Gekartelde motieven zorgen voor een afwisselende stijl en laten zien hoe u met hoogte- en dieptepunten om kunt gaan.

Opvallen in wit

Maak een modestatement
Broekrok van THE MERCER N.Y., bestelnr. 60374977, Jurk met split van THE MERCER N.Y., bestelnr. 14998977

Iedereen kan zwart dragen. Wie op wil vallen en tegen de stroom durft in te zwemmen, kiest daarom juist voor het andere uiterste: wit. Deze kleur doet het het hele jaar door uitstekend en is daarbij ongelooflijk chic, laat u er geweldig uitzien en laat u stralen.

Geef uw mening, met statement-shirts

Maak een modestatement
Statement-Shirt van MARGITTES, bestelnr. 94554677, Plissérok van MARGITTES, bestelnr. 98666177

Statement-shirts hoeven niet altijd shirts met een motto te zijn. U hoeft echt geen grote letters op borsthoogte te dragen om te laten zien wat u denkt. Ook met intrigerende prints en dessins kunt u een boodschap overbrengen, terwijl de toeschouwer genoeg ruimte voor interpretatie overhoudt. Probeer het maar eens.

Hier geldt het recht van de sterkste: dierenprints

Maak een Fashion-Statement
Jeans van ANGELS, bestelnr. 64579977, Trui van OUI, bestelnr. 88990777

Dierenprints doen het altijd goed. Misschien wel omdat de kracht van het dier op ons wordt overgebracht als wij zijn motief dragen? De trots van de luipaard, de soepelheid van de slang, de kracht van de tijger? Maar waarom dragen wij dan alleen de motieven en niet een afbeelding van onze dierlijke voorbeelden zelf? Gelukkig biedt het nieuwe seizoen beide: aantrekkelijke vachtprints en wilde dierenmotieven voor een echte power-outfit.

Eén en al contrast, in een mix van stijlen

Maak een modestatement!
Blouse van LAURA BIAGOTTI ROMA, bestelnr. 71964177, Jeansjack van LAURA BIAGOTTI ROMA, bestelnr. 14872977, Jeans von PORTRAY BERLIN, bestelnr. 60642977

De grenzen opzoeken en gewoontes doorbreken houdt het leven spannend, ook in de mode. Als twee verschillende stijlen elkaar ontmoeten, ontstaat een opwindende symbiose, die de sleutel is tot een echte statement-outfit. Neem bijvoorbeeld een romantische ruchejurk in combinatie met een leren jack. Of een plissérok met sportieve sneakers. Casual jeans met elegante pumps of een gebloemde blouse onder een jeansjack zien er bijzonder vrouwelijk uit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een modestatement maken heeft natuurlijk ook iets te maken met het zelfvertrouwen. Daarom laten wij u hier vijf must-haves zien, waarin u zich direct zekerder voelt.

Maak een modestatement

Als u denkt dat u uw eigen stijl nog niet gevonden heeft, komt dat waarschijnlijk doordat u zoveel verschillende kanten heeft en u zich niet wilt beperken tot slechts één aspect van uw persoonlijkheid. Daar mag u best trots op zijn en dat mag ook gezien worden. Dit is mogelijk door een modestatement te maken. In onze onlineshop vindt u alles wat u daarvoor nodig heeft.

Ons trendrapport voor voorjaar

In ons trendrapport verklappen wij alvast de andere grote trends voor het voorjaar en de zomer. Dat wilt u niet missen. Bekijk welke outfits dit seizoen een absolute must zijn en ontdek welke trends u met elkaar kunt combineren. Veel plezier!

NAAR BERICHT “#findyourself: de outfits uit onze tv-reclame”

NAAR BERICHT “#findyourself: de outfits uit onze tv-reclame”