Voer uw zoekbegrip in

Zomertruien: heerlijk luchtig voor zachte zomeravonden

Zomertruien

Zomer, zon en … een trui? Natuurlijk! Ook als het warm is mag modieuze breimode niet ontbreken. De zachtheid, die wij in de koude tijd van het jaar zo waarderen, willen wij ook op de huid voelen in het voorjaar en de zomer. Met een luchtig breisel houdt u het hoofd altijd koel en bent u voorbereid op plotseling dalende temperaturen, die een regenbui in het voorjaar met zich mee kan brengen. Bovendien is een modieuze gebreide trui ideaal voor gezellige zomeravonden in de buitenlucht, om de dag ontspannen af te sluiten, zonder gebibber. Maar wat maakt een trui geschikt voor de zomer en waar vind u zomertruien van uw dromen?

Trendtip: luchtig opengewerkt breisel

Truien in opengewerkt breisel zijn een trend en lenen zich uitstekend voor zachte zomeravonden. Het luchtige breisel is behaaglijk, maar niet zo warm dat het zweet u uitbreekt. Vooral truien in zachte voorjaarskleuren, zoals pastelroze, lichtblauw, citroengeel of fris groen, vallen in de smaak.

Tip: met een zomertop eronder, die door het breisel heen te zien is, wordt uw outfit meteen een echte blikvanger.

Zomertruien: luchtig opengewerkt breisel
Trui van INCLUDE, bestelnr. 87751477

Exclusief: vederlicht, heerlijk koel kasjmier

Wie denkt dat kasjmier alleen geschikt is voor de winter zit ernaast. Het heerlijk zachte materiaal is niet alleen aantrekkelijk door zijn fijne structuur, maar ook door zijn warmteregulerende eigenschappen. Net als alpaca- of merinoswol kan kasjmier vocht opnemen, zonder klam aan te voelen. Daardoor zijn truien van deze materialen in de winter heerlijk warm en in de zomer prettig koel. Dun geweven, vederlicht kasjmier in vrolijke kleuren is ideaal om in de zomer te dragen.

Zomertruien: vederlicht, heerlijk koel kasjmier
Kasjmier-trui van PETER HAHN CASHMERE, bestelnr. 86857077

Flowerpower voor het voorjaar

Bloesem, blaadjes en bloemen blijven het hele jaar door mooi, maar horen toch ook echt bij het voorjaar. Zo gauw de natuur weer tot leven komt en alles begint te bloeien, geldt dat ook voor de mode. De kleurrijke prints op zomertruien doen ons verlangen naar het warme jaargetijde.

Tip: let erop dat uw trui uit natuurlijke vezels bestaat en luchtig gebreid is.

Zomertruien: Flowerpower voor het voorjaar
Kasjmier- en zijde-trui van RICHARD GRAND, bestelnr. 85846477

Helemaal van nu: de oversized trui

Dit seizoen is het aanbod aan vormen en kleuren bijzonder groot. Voor iedere stijl, elk figuur en elke gelegenheid is er de perfecte trui. Zomertruien in oversized stijl zijn daarbij bijzonder behaaglijk en modieus. Ze zijn comfortabel ergens overheen aan te trekken, zonder onprettig te kreuken of te knellen. Ontdek onze heerlijk zachte casual designs voor zwoele zomeravonden.

Truien: ideaal voor elk jaargetijde

Heerlijk zacht en ook in de zomer een echte musthave. Wie wil daar nou zonder? In het juiste materiaal, in een voortreffelijke verwerking en in de mooiste kleuren voor dit seizoen, dus wat let u? In onze onlineshop vindt u een ruime collectie lichte zomertruien van prettig luchtige stoffen, met vrolijke prints in trendy zomerkleuren. Veel plezier met shoppen!

Ook fijn voor het voorjaar en de zomer: vesten.

Trouwens: Of het nu voorjaar, zomer, herfst of winter is, vesten zijn het hele jaar door perfect te combineren. Met de juiste styling lenen ze zich voor haast elke gelegenheid en voor elk figuur. Hoe u het vest perfect kunt combineren en hoe u met het juiste model uw figuur het beste benadrukt, leest u in dit artikel.

LEES NU

Vesten: de beste stylingtips voor elk figuur

LEES NU