Voer uw zoekbegrip in

Kerst met PETER HAHN


Wanneer ’s morgens de ramen bedekt zijn met ijsbloemen, knusse dekens en warme sokken onmisbaar zijn geworden en de geur van warme chocolademelk en speculaas in huis hangt, duurt het niet lang meer. De gezellige adventstijd breekt aan en Kerstmis komt steeds dichterbij.

Het mooiste van het feest van de liefde: iedereen associeert Kerstmis met zijn eigen tradities en het betekent voor iedereen iets anders. Elke stad, elke wijk, elk land heeft zijn eigen gebruiken, maar één ding hebben we allemaal gemeen: het wachten op Kerstmis is elk jaar weer een hoogtepunt. Om de mooiste countdown van het jaar voor u zo aangenaam mogelijk te maken, vindt u hier veel sfeervolle, interessante en nuttige informatie en veel inspiratie voor uw persoonlijke Christmas World.

Tips en trucs voor de zoektocht naar de perfecte cadeaus

Kerstmis brengt ons vaak niet alleen kinderlijke verwachting, maar vooral veel dingen om te doen! Wij verklappen u een paar geweldige trucs om u zonder stress door de voorbereidingen in de aanloop naar kerst te helpen. Met onze cadeauzoeker leert u bijvoorbeeld hoe u in een paar stappen voor iedereen geschikte cadeau-ideeën vindt en hoe u uw cadeaus op een originele en ook duurzame manier kunt verpakken. Zo kunt u op sfeervolle wijze en zonder enige stress genieten van de mooiste countdown van het jaar.

Iets sfeervols voor tussendoor

In ons online magazine vindt u ook een onderhoudend kerstverhaal, spannende informatie over kersttradities in andere landen. En een overzicht van de mooiste kerstmarkten in Nederland én net over de grens in Duitsland met actuele data en openingstijden.

Ideeën voor de voorbereiding op de feestdagen

Als kerst voor de deur staat, is het tijd om de juiste outfit aan te trekken voor het ‘feest van de liefde’. Uiteraard vindt u ook daarvoor veel inspiratie en waardevolle tips van echte modeprofessionals. Dit jaar tonen influencer Füsun Lindner en stijlicoon Annette Weber ons hun favoriete kerst-looks, zodat u net zo zult stralen als de kerstverlichting in de boom.

Ontspanning voor erna

Elk jaar hetzelfde liedj. Kerstmis is voorbij en de volgende feestdag dient zich alweer aan. De tijd tussen kerst en oud en nieuw moeten we gebruiken om diep adem te halen, even bewust achterover te leunen en de voorbije dagen en maanden de revue te laten passeren. Kruip weg onder knusse dekens, draag huispakken en denk aan alles wat u het afgelopen jaar hebt bereikt. Bij PETER HAHN nemen we aan het eind van elk jaar ook bewust een paar momenten om terug te kijken op onze hoogtepunten van de afgelopen 12 maanden. Wat heeft het afgelopen jaar u gebracht?

https://www.peterhahn.nl/magazine/cosy-homewear/

Vrolijk Kerstfeest!

Cadeau-inspiratie op onze virtuele cadeautafel: