Voer uw zoekbegrip in

#findyourself in frisse tinten: de mooiste trendkleuren voor dit seizoen

trendkleuren

Wat is uw lievelingskleur? Neem eens een kijkje in uw kledingkast. De kleuren die u het liefste draagt, zeggen iets over uw persoonlijkheid. Wanneer u deze verandert, verandert u uzelf ook en omgekeerd. De keuze is aan u: wilt u meer rust? Kies dan voor koele blauwtinten. Behoefte aan power en energie? Dan komt opvallend rood als geroepen. Wilt u graag aarden en zoekt u balans? Groentinten helpen u daar uitstekend bij. Wat u ook kiest en welk aspect van uw karakter u vandaag ook extra wilt benadrukken, met de trendkleuren van dit seizoen kunt u alle kanten op.

Dit voorjaar wordt heel verrassend, want gevarieerde, ongebruikelijke kleurencombinaties zijn een nieuwe trend. Mix grasgroen gedurfd met geel, rood met paars of rookblauw. Wij laten u zien welke kleurenpaletten dit seizoen toonaangevend zijn en hoe u de meest uitzonderlijke kleurencombinaties het beste tot hun recht laat komen.

Appelgroen en Unreal Greens

Groen is een kleur die vaak vergeten wordt. Zeer felle en giftige groentinten vermijden veel mensen sowieso meestal, maar deze kleur staat iedereen goed en laat bovendien de huid er gezonder en bruiner uitzien. In combinatie met donkerdere groentinten of donkerblauw en bruin ontstaan casual en unieke kleurencombinaties. Bijzonder modieus zijn deze nuances ook, omdat ze refereren aan de natuur. Een thema dat heel actueel is. Welke kleur staat tenslotte meer symbool voor de natuur dan groen? Wie op durft te vallen, gaat voor de trend Unreal Greens. Nieuwe, verrassende trendkleuren, zoals limegroen, pistache en appelgroen hebben het meeste effect als u ze combineert met subtielere tinten, waardoor uw outfit de juiste balans krijgt.

Giftgrün gehört zu den Trendfarben der Saison- Trauen Sie sich!
Trui van INCLUDE, bestelnr. 87584977, broek van PETER HAHN, bestelnr. 64561777

Knalrood in contrastrijke combinaties

Rode outfits vormen altijd een blikvanger. Extra spannend en modieus wordt het als u rood met een andere sterke kleur combineert. Paars bewijst zijn grote kracht in combinatie met felrood. Andere goede matches met rood, die u vermoedelijk zelf nog niet had bedacht, zijn bijvoorbeeld olijfgroen, lichtroze of donkerblauw. Probeer deze ongebruikelijke combinaties maar eens uit. U zult verbaasd zijn hoe goed deze onwaarschijnlijke kleurenmix u staat en hoeveel complimentjes u zult krijgen.

Knallrot gehört zu den Trendfarben 2021: in ungewöhnlichen Kombinationen besonders schön!
Blouse van ST. EMILE, bestelnr. 88130077, broek van PETER HAHN, bestelnr. 62705977
(Foto: Marion, IG @1022mari22)

Zacht citroengeel en fel kweepeer

Geel is een trend dit seizoen. Omdat wij niet kunnen wachten tot de zon zich weer laat zien? Misschien. Feit is wel dat niet alleen uw outfits stralen van de lichte en vriendelijke kleuren, ook uzelf zult de positieve energie van de zon ervaren. Onze tip: combineer geel met groen. Zo ontstaat een spannende en modieuze mix die een vrolijk zomers gevoel geeft. Geel met rood is een dynamische combinatie, waardoor u zin krijgt in zonnige, warme dagen. Geel met blauw is een mix voor wie lef heeft. Dit zijn twee werelden die elkaar ontmoeten: koele elegantie versus speelse vrolijkheid. Probeer zelf welke mix u het meeste laat stralen.

Zacht citroengeel en fel kweepeer  behoren tot de trendkleuren voor de zomer
Trui van PETER HAHN, bestelnr. 88533877, rok van PETER HAHN, bestelnr. 98607877

Een mix van koele aquatinten en rookblauw

Wie het graag klassiek houdt, zit dit seizoen altijd goed met het blauwe kleurenpalet. Blauw is net als jeans een ‘gouwe ouwe’ die past bij bijna alle kleuren. Extra gewild dit seizoen is een geheel blauwe outfit, dus blauw van top tot teen. Koele nuances als ijsblauw en aquatinten als turquoise mogen niet ontbreken en lenen zich uitstekend voor een all-over look. Tip: geef uw blauwe outfit wat meer pit met een motief, bijvoorbeeld een blauw/wit gestreepte blouse of een gestippeld sjaaltje.

IJs- en rookblauw behoren tot de trendkleuren voor de zomer
Jurk van PETER HAHN, bestelnr. 14839577

Welke trendkleur kiest u?

Wilt u voor één kleur gaan of wilt u elke dag een nieuwe tint ontdekken? Ga op ontdekkingsreis: in welke kleurencombinatie voelt u zich helemaal uzelf? En in welke voelt u zich zoals u graag zou willen zijn? Dit spel met de nieuwe trendkleuren leert u meer over uzelf. Wat u ook kiest: in onze onlineshop vindt u een groot aanbod aan verrassende topcreaties. Laat u inspireren en verken de nieuwe kleurenpaletten.

De vijf grootste trends voor voorjaar

In onze tv-reclame hebben wij al een voorproefje gegeven van de vijf grootste trends voor voorjaar en zomer 2021. Bekijk welke outfits dit seizoen een absolute must zijn en ontdek welke trends u met elkaar kunt combineren. Veel plezier!

NAAR BERICHT “#findyourself: de outfits uit onze tv-reclame”

NAAR BERICHT “#findyourself: de outfits uit onze tv-reclame”