Voer uw zoekbegrip in

Cosy @ home: behaaglijke homewear

Cosy Homewear

Normaal gesproken kunnen we in de dagen tussen kerst en oud & nieuw heerlijk bijkomen van alle drukte. Hoewel kerst er dit jaar anders uit zag en kleiner en rustiger uitpakte dan normaal, was het toch niet minder stressvol. Juist het (moeten) overslaan van bepaalde tradities vroeg om een nieuwe invulling. Heeft u dat ook zo ervaren? Dan komen de rustige dagen die nu volgen als geroepen. Wij hebben een paar tips voor u, hoe u met behaaglijk zachte homewear en knus woontextiel heerlijk kunt ontspannen.

Cosy Homewear: Loungewear Look 1
Gebreide broek van INCLUDE REBORN, bestelnr. 610694,
gebreide top van INCLUDE REBORN, bestelnr. 817957,
gebreide jas van INCLUDE REBORN, bestelnr. 819170.
Cosy Homewear: Loungewear Look 2
Gebreide broek van INCLUDE REBORN, bestelnr. 658211,
gebreide top van INCLUDE REBORN, bestelnr. 817786,
gebreide jas van INCLUDE REBORN, bestelnr. 819139.

Lees eindelijk weer eens een goed boek…

Misschien lag er wel een veelbelovend exemplaar onder de boom? Of geniet van een gezellige filmavond thuis op de bank. Wat u ook doet, het wordt extra behaaglijk met heerlijk zachte dekens en aangename huismode. Wat huismode zo comfortabel maakt, zijn de streelzachte en huidvriendelijke materialen die weldadig aanvoelen. Maar ook het feit dat de mode niet te strak zit, de naden niet in de huid drukken en u veel bewegingsvrijheid heeft. Dat homewear er ondanks de grote comfortfactor heel stijlvol uit kan zien, bewijst Nicole met haar smaakvolle ‘cosy-outfit’, bestaande uit een broek in jogg-pant-stijl en een gestreept shirt. Ook zachte dekens zijn altijd een goed idee, want als u uw voeten er niet mee warm houdt, dan doen de fijne stoffen het heel goed als decoratie op de bank.

Cosy Woonaccessoires 1
Lamsvacht van Kaiser, bestelnr. 518103.
Cosy Woonaccessoires 2
Zitskussen van lamsvacht van Kaiser, bestelnr. 561343.

Neem bewust een kopje de tijd om te ontspannen…

Laat u uw thee ook vaak koud worden, omdat er altijd wel iets tussendoor komt? Dit is hét moment om te genieten vanaf het inschenken van de thee tot aan de laatste druppel die u drinkt. Neem bewust een kopje of langer de tijd om te ontspannen en even helemaal tot rust te komen. Ook een kop koffie smaakt veel beter als u er echt de tijd voor neemt, er een kaarsje bij aansteekt en heerlijk wegdroomt.

Cosy Homewear: Loungewear Look 3
Gebreide jurk van INCLUDE, bestelnr. 163196.
Cosy Homewear: Loungewear Look 4
Gebreide jurk van INCLUDE, bestelnr. 163188.

Dagdromen lukt het beste met comfortabele sweatbroeken en ruimvallende shirts. Wij zullen u een geheimpje verklappen: geruwde sweatkleding en heerlijk zachte truien maken u stressbestendig. En dat is geen grap: trek een comfortabele homesuit aan en u komt vanzelf in een rustige, ontspannen modus. Als u zich prettig voelt en goed in uw vel (of outfit) zit, dan kunt u de laatste vrije dagen van het jaar precies daarvoor gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn, namelijk om te ontspannen en gewoon even niets te doen.

Cosy Woonaccessoires 3
Lamsvacht van Kaiser, bestelnr. 518103,
Zitskussen van lamsvacht van Kaiser, bestelnr. 561343.
Cosy Woonaccessoires 4
Nepbont-deken poolvos van STAR HOME, bestelnr. 510353,
kussen van lamsvacht van KAISER, bestelnr. 518202.

Maak het uzelf gemakkelijk

In onze onlineshop vindt u precies wat u zoekt: behaaglijke homewear om in te ontspannen, niet alleen voor tussen de feestdagen. Daarnaast vindt u er mooi woontextiel en exclusieve decoratie, waarmee u uw huis het hele jaar in een oase van rust verandert. Wij wensen u een heerlijk ontspannen, rustige afsluiting van het jaar.

aanbevolen voor jou