Voer uw zoekbegrip in

Cosy @ home: behaaglijke homewear

Cosy at Home-Homewear

Normaal gesproken kunnen we in de dagen tussen kerst en oud & nieuw heerlijk bijkomen van alle drukte. Hoewel kerst er dit jaar anders uit zag en kleiner en rustiger uitpakte dan normaal, was het toch niet minder stressvol. Juist het (moeten) overslaan van bepaalde tradities vroeg om een nieuwe invulling. Heeft u dat ook zo ervaren? Dan komen de rustige dagen die nu volgen als geroepen. Wij hebben een paar tips voor u, hoe u met behaaglijk zachte homewear en knus woontextiel heerlijk kunt ontspannen.

Nicole genießt ein gutes Buch in gemütlicher Homewear.
Shirt van MYBC, bestelnr. 23092377, sweatbroek van MYBC, bestelnr. 23093177,
kussenovertrek van SANDER, bestelnr. 52723788, plaid van JOHN HANLY, bestelnr. 52586888
(Foto: Nicole, IG @nicole_lange_stuggi)

Lees eindelijk weer eens een goed boek…

Misschien lag er wel een veelbelovend exemplaar onder de boom? Of geniet van een gezellige filmavond thuis op de bank. Wat u ook doet, het wordt extra behaaglijk met heerlijk zachte dekens en aangename huismode. Wat huismode zo comfortabel maakt, zijn de streelzachte en huidvriendelijke materialen die weldadig aanvoelen. Maar ook het feit dat de mode niet te strak zit, de naden niet in de huid drukken en u veel bewegingsvrijheid heeft. Dat homewear er ondanks de grote comfortfactor heel stijlvol uit kan zien, bewijst Nicole met haar smaakvolle ‘cosy-outfit’, bestaande uit een broek in jogg-pant-stijl en een gestreept shirt. Ook zachte dekens zijn altijd een goed idee, want als u uw voeten er niet mee warm houdt, dan doen de fijne stoffen het heel goed als decoratie op de bank.

Nicole genießt eine Tasse Tee in gemütlicher Homewear.
Shirt van MYBC, bestelnr. 23072577, Sweatbroek van MYBC, bestelnr. 23074877
(Foto: Nicole, IG @nicole_lange_stuggi)

Neem bewust een kopje de tijd om te ontspannen…

Laat u uw thee ook vaak koud worden, omdat er altijd wel iets tussendoor komt? Dit is hét moment om te genieten vanaf het inschenken van de thee tot aan de laatste druppel die u drinkt. Neem bewust een kopje of langer de tijd om te ontspannen en even helemaal tot rust te komen. Ook een kop koffie smaakt veel beter als u er echt de tijd voor neemt, er een kaarsje bij aansteekt en heerlijk wegdroomt.

Nicole macht es sich gemütlich in bequemer Homewear von PETER HAHN.
Shirt van MYBC, bestelnr. 23089977, Sweatjasje van MYBC, bestelnr. 23122877,
Sweatbroek van MYBC, bestelnr. 23093877,
lamsvacht van KAISER, bestelnr. 51810388, fleecedeken van ZOEPPRITZ, bestelnr. 51662588
(Foto: Nicole, IG @nicole_lange_stuggi)

Dagdromen lukt het beste met comfortabele sweatbroeken en ruimvallende shirts. Wij zullen u een geheimpje verklappen: geruwde sweatkleding en heerlijk zachte truien maken u stressbestendig. En dat is geen grap: trek een comfortabele homesuit aan en u komt vanzelf in een rustige, ontspannen modus. Als u zich prettig voelt en goed in uw vel (of outfit) zit, dan kunt u de laatste vrije dagen van het jaar precies daarvoor gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn, namelijk om te ontspannen en gewoon even niets te doen.

Maak het uzelf gemakkelijk

In onze onlineshop vindt u precies wat u zoekt: behaaglijke homewear om in te ontspannen, niet alleen voor tussen de feestdagen. Daarnaast vindt u er mooi woontextiel en exclusieve decoratie, waarmee u uw huis het hele jaar in een oase van rust verandert. Wij wensen u een heerlijk ontspannen, rustige afsluiting van het jaar.