Voer uw zoekbegrip in

Kleur- en stijladvies

Kleur- en stijladvies

Een eigen stijl vinden betekent jezelf vinden en dat heeft niets met leeftijd te maken. Bovendien blijft uw stijl in de loop der jaren niet hetzelfde. Integendeel. Uw stijl is een uniek deel van uw persoonlijkheid. Net als u verandert ook uw stijl. Soms bewust, soms geheel onbewust.

Maar waar en hoe precies ontstaat een persoonlijke stijl? Onze uitstraling, wat we dragen en onze voorkeuren voor kleuren en motieven definiëren onze stijl. Iedereen heeft onvermijdelijk een eigen stijl en het is de moeite waard om dit deel van uw persoonlijkheid wat nauwkeuriger te bekijken. Heeft u eenmaal uw type gevonden, dan kunt u hem als een sjabloon op alle aspecten van uw stijl toepassen, van mode tot make-up. Met de zekerheid altijd een harmonieus totaalbeeld te krijgen en een authentieke stijl te creëren.

Wij willen u graag helpen om uw eigen stijl te verkennen en geven u tips hoe u kunt laten zien wat u persoonlijk onderscheidt.

Welk kleurtype ben ik?

Werp eens een blik in uw kledingkast: welke kleur springt meteen in het oog? Welke kleur heeft uw favoriete kleding? Volgens onze ervaring komt deze kleur in de meeste gevallen overeen met uw kleurtype. Vaak kiezen we namelijk heel onbewust de kleuren en motieven waar we ons goed bij voelen en die ons er goed laten uitzien. En ons goed voelen betekent dat onze uitstraling bij onze persoonlijkheid past.

Wat draagt u persoonlijk het liefst? Leer meer over de kleuren die het beste bij uw stijl en persoonlijkheid passen:

Welk motief past bij mij?

Niet alleen de kleuren maken deel uit van uw stijl, maar natuurlijk spelen ook motieven een belangrijke rol. Motieven en dessins brengen namelijk een statement over die onderdeel wordt van uw uitstraling. Bent u uitbundig en wild of juist rustig en romantisch? Houdt u van wat spanning en iets nieuws of blijft u liever trouw aan de klassiekers?

Kies het motief dat het beste bij u past en ontdek hoe de keuze van de juiste dessins u kan laten stralen.