Voer uw zoekbegrip in

#findyourself: de outfits uit onze tv-reclame

PETER HAHN TV-Spot Zeig mir mich
Jurk van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 14873477

De winter loopt langzaam ten einde en de eerste voortekenen van de lente dienen zich aan. Niet alleen de natuur laat zich van haar nieuwe kant zien, ook wij zijn veranderd. Mode is de meest expressieve manier om onze persoonlijkheid te onderstrepen. Dus: #findyourself!

Herontdek uzelf: in mode van PETER HAHN

Wat we dragen bepaalt wie we willen zijn, elke dag opnieuw. Een blik in de spiegel laat ons nog een tweede werkelijkheid zien: dat van hoe anderen ons zien. Mode betekent interactie, een dialoog met onszelf en andere mensen. Met onze nieuwe voorjaarscollectie willen wij daarom de facetten van verschillende persoonlijkheden en stijlen verkennen en u meenemen op een reis naar uzelf. Ons motto is dan ook: find yourself.

Heeft u de tv-reclame niet gezien? Bekijk dan nu snel onze video:

Onze favoriete outfits uit de tv-reclame

#findyourself: verhelderende inzichten

Cleane Outfits für mehr Klarheit von PETER HAHN
Jurk van Riani, bestelnr. 15039177, Trui van RIANI, bestelnr. 94502277

Begin het nieuwe jaar ontspannen, praktisch en ongecompliceerd. In het komende seizoen zorgt een mix van eerlijke essentials, innovatieve materialen en een duurzame moderne stijl voor een schitterende pure uitstraling. Bijzonder spannend is het samenspel van dezelfde nuances, bijv. de combinatie van verschillende blauwtinten. Een mooi voorbeeld is de soepele jurk met trui van RIANI: helder als een bergmeer, diep als de zee.    

Wilt u weten hoe u eenvoudige en mooie basisoutfits het beste kunt samenstellen en waar u bij de combinatie op moet letten? Wij vertellen u binnenkort wat daarbij belangrijk is hier in het magazine.

#findyourself: met vrolijke kleuren

PETER HAHN TV-Spot - frische Farben
Blouse van ST. EMILE, bestelnr. 88130077, Rok van ST. EMILE, bestelnr. 98614477

Het nieuwe seizoen wordt een feest van kleuren. Felle tinten verdrijven de winterblues en brengen de zomer dichterbij. Natuurlijkheid en frisheid, optimisme en vrolijkheid bepalen de mode in het voorjaar van 2021. Naast groen geven sterke roodtinten, moderne aquanuances en ongecompliceerd stralend geel dit seizoen de toon aan. De blouse en de kokerrok van ST. EMILE zijn fantastisch goed te combineren kledingstukken.

Binnenkort laten wij u hier in het magazine nog meer kleurrijke stijlen zien en vertellen wij u bovendien waar u bij het samenstellen van felle kleuren op moet letten. Bekijk regelmatig het magazine om niets te missen.

#findyourself: een nieuwe weg

Starke, selbstbewusste Statement-Outfits von PETER HAHN
Blouse von (THE MERCER) N.Y., bestelnr. 73896377, Vest van (THE MERCER) N.Y., bestelnr. 94518177, Tricotbroek van (THE MERCER) N.Y., bestelnr. 64596077

Uitdagingen zijn kansen in vermomming. Wij pakken ze aan en stralen kracht uit in schitterende statement-outfits. Laat oude gewoonten achter u en combineer kwalitatief hoogwaardige essentials met opvallende en stijlvolle blikvangers. Combineer bijvoorbeeld felle kleuren ton-sur-ton, zoals bij deze roze outfit bestaande uit blouse, vest en tricotbroek van (THE MERCER) N.Y.

Wilt u weten hoe u van een alledaagse combinatie een echte statement-outfit maakt? Bezoek regelmatig ons magazine. Wij vertellen u binnenkort wat uw outfit extra power geeft.

#findyourself: toon mij hoe ver ik kan gaan

PETER HAHN TV-Spot - Muster
Blouse van PETER HAHN, bestelnr. 71962877, Rok van FADENMEISTER BERLIN, bestelnr. 98606777

Toon lef. Laat modieuze grenzen vervagen en durf te kiezen voor motief-blocking. Deze zomer zijn prints erg belangrijk en ze mogen nu op bijzondere en bonte wijze gemixt worden: stippen met pied-de-poule, jacquard met strepen, flowerpower met ruiten. Schitterend en uitbundig. Denk niet in de geijkte patronen! Een goed begin is de gestreepte blouse van PETER HAHN met de gestreepte rok van FADENMEISTER BERLIN.

Weet u niet zeker hoever u wilt gaan? Kijk dan regelmatig in het magazine. Wij vertellen u binnenkort hoe u de perfecte gedessineerde outfit samen kunt stellen op een spannende en stijlvolle manier.

#findyourself: terug naar de natuur

PETER HAHN TV-Spot - Natürlichkeit
Tricotrok van INCLUDE, bestelnr. 98415377, Kasjmiertrui van INCLUDE, bestelnr. 87459777

Natuurlijkheid is altijd een plus. Ondanks de ongelofelijke diversiteit die mode ons biedt, mogen wij ons er nooit achter verschuilen. Mode moet onze persoonlijkheid onderstrepen in plaats van deze te verbergen of te veranderen. Luister dus naar uw gevoel en ontdek de schitterende uitstraling van kasjmier, denim, linnen en katoen. Bijvoorbeeld de gebreide kokerrok van INCLUDE of de zachte kasjmiertrui van INCLUDE. In zulke natuurlijke, casual en comfortabele outfits voelt u zich helemaal uzelf.

Bent u benieuwd welke natuurmaterialen het beste met elkaar samengaan? Kijk dan snel weer eens in het magazine. Wij vertellen u hier hoe een mooie natuurlijke outfit eruitziet en hoe u uw favoriete stijl kunt vinden.

Heeft onze tv-reclame u geïnspireerd?

Hoe wilt u zich in het nieuwe jaar presenteren? Het komende seizoen wordt uitbundig, kleurrijk en vol levenslust. Wij kijken ernaar uit. Nog veel meer outfits uit onze tv-reclame en alle stijlen van de nieuwe collectie vindt u vanaf nu in onze onlineshop.