Voer uw zoekbegrip in

PETER HAHN PURE EDITION: twinset nieuwe stijl, modern en duurzaam

PETER HAHN PURE EDITION

Velen van u hebben hier reikhalzend naar uitgekeken: met ons nieuwe label PETER HAHN PURE EDITION starten wij een nieuw hoofdstuk als het om duurzaamheid gaat. Naast GREEN COTTON by PETER HAHN is dit het tweede volledig duurzame merk in onze collectie. Het hart van deze nieuwe lijn klopt voor moderne looks en een tijdloze styling: geproduceerd op een grondstofbesparende en verantwoorde manier, van ecologische en duurzaam verkregen materialen als katoen, linnen en scheerwol. Niet alleen het zorgvuldige gebruik van hulpbronnen speelt bij PETER HAHN PURE EDITION een belangrijke rol. Het gaat ook om een verantwoorde behandeling van mens en dier. Daarom is onze gehele leveringsketen transparant en controleren wij alle stappen, van het winnen van de grondstoffen tot de uiteindelijke producten. Voor u betekent dit dat alle artikelen volgens de internationaal erkende norm GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd zijn.

Global Organic Textile Standard (GOTS) is één van de strengste normen in de textielbranche en stelt in elke fase van het fabricageproces de hoogste ecologische en sociale eisen aan biologisch geteelde natuurvezels.

PETER HAHN PURE EDITION staat voor mode en een feelgood-styling die u het gevoel geven altijd iets goeds voor uzelf en het milieu te doen. Daarbij biedt het merk een uitgebreid assortiment: van jeans en shirts tot breimode, aan alles is gedacht. Met de klassieke twinset op nummer 1.

PETER HAHN PURE EDITION staat voor duurzame productie en gecontroleerd dierenwelzijn: de schapen die hun wol geven voor onze mode grazen fijn op uitgestrekte weiden.

Bio-scheerwol uit Patagonië

Voor de PETER HAHN PURE EDITION hebben wij de twinset in een nieuw jasje gestoken. Naast het mooie design is het vooral de duurzame scheerwol die onze twinset zo gewild maakt. De wol is afkomstig van schapen, die in één van de meest intrigerende landschappen van Zuid-Amerika wonen, namelijk in Patagonië. In het Argentijnse deel, in de provincies Chubut en Santa Cruz, grazen de merinosschapen op uitgestrekte weiden en leveren ons de hoogwaardige grondstoffen voor het fijne garen. Het GOTS-keurmerk garandeert de gecontroleerd biologische veehouderij, wat onder meer een adequate manier van scheren inhoudt.

Patagonien.

“Ik ben er trots op dat wij door onze jarenlange partnerschappen terug kunnen grijpen op persoonlijke contacten overal in de leveringsketen, helemaal tot aan de gezinnen op de boerderijen in Patagonië.“

Virginia Halsig, PETER HAHN inkoop

De PETER HAHN PURE EDITION twinset: een moderne versie van een klassiek concept

De exclusieve scheerwol van gelukkige schapen uit Patagonië vormt de basis voor onze nieuwe twinset. Wie de voordelen van deze set ontdekt, wil nooit meer zonder. Twinsets zijn ongelooflijk goed te combineren. Met beide delen kunnen afzonderlijk al ontelbare outfits worden samengesteld en samen vormen ze een prachtig geheel. Wij hebben de klassieke set in een nieuw jasje gestoken. Ontdek ons nieuwe, sportieve design in vele moderne kleuren, om blij van te worden: stralend mooi, aantrekkelijk en dynamisch. De levendige kleuren maken gelukkig. U zult u zekerder voelen en een positieve uitstraling hebben. Maak gebruik van dit effect voor een extra vrolijke en speelse stijl, vooral nu de zon zich minder laat zien.

PETER HAHN PURE EDITION Twinset
De moderne twinset van PETER HAHN PURE EDITION in blauw, bestelnr. 89151577 of in roze, bestelnr. 89196377
(Fotos: Beate, IG @befifty)

Niet alleen de felle kleuren zijn nieuw. Ook het vest met capuchon en het bijzonder zacht en soepel tricot maken er een unieke creatie van. Onze fijn gebreide truien hebben een afkledende V-hals waarmee u een goed figuur slaat of een ronde halslijn die zich leent voor elke stijl: een perfecte keus, of u nu thuis blijft of een zakelijke afspraak heeft. Bovendien is ons bio-scheerwol uit Patagonië vederlicht en zorgt het voor een extra dosis comfort. De natuur biedt ons tenslotte alleen het allerbeste.

Neem een kijkje in onze onlineshop en ontdek naast onze twinset nog veel meer duurzame mode uit onze nieuwe PETER HAHN PURE EDITION. Veel plezier met shoppen.