Voer uw zoekbegrip in

Lonneke’s must-haves van het seizoen + de perfecte online-shopping-strategie

Alhoewel het nog februari en volop winter is, zijn de sales bijna voorbij en maken we ons allemaal op voor de nieuwe lente – en zomer collecties. Ik kan me best voorstellen dat u denkt, jeetje, ik verstop mezelf op dit moment nog lekker in mijn dikke cashmere truien en vesten (doe ik ook), maar de nieuwe collecties worden allemaal op dit moment weer uitgeleverd. De winkels en webshops maken dus al plaats voor frisse en nieuwe zomerkleuren en -modellen, nieuwe must-haves, en mij stemt dat altijd blij! Dit is dan ook één van de redenen waarom ik na 25 jaar in de mode nog steeds zoveel liefde en passie heb voor dit vak. Mode wordt nooit saai. Met mode kom je nooit in een sleur, want mode veranderd elk seizoen, dus elk half jaar.

En als ik uitgekeken ben op alle collecties en trends, wil dat natuurlijk nog niet zeggen dat ik deze niet nog een paar maanden lekker doordraag. Maar ik krijg al wel weer kriebels als de nieuwe trends bekend zijn en de nieuwe collecties worden uitgeleverd! En als deze nieuwe kleding weer online te verkrijgen is, begin ik langzaamaan een favorietenlijst voor het seizoen samen te stellen. Dit is trouwens ook een fijne tip voor u!

must-haves: bubblegum roze

Lonneke’s tip voor online-shopping:

Als ik online shop, voeg ik dus alles wat ik “leuk” vind toe aan een favorietenlijst.Die favorietenlijst zit vervolgens redelijk vol, maar ik bekijk deze na een paar dagen weer en dan merk ik dat er items tussen staan waar ik ineens niet meer zo zeker van ben. Die haal ik er dan uit. Ik wil ermee zeggen dat ik zou adviseren om regelmatig uw lijst te bekijken en als items er op BLIJVEN staan… dit úw droom-items zijn. Deze kunt u dan met een gerust hart bestellen, want u bent hier dan gewoon “weg” van! Ook zijn er items waar u een “instant crush” op zult hebben. Die kunt u dan wel meteen bestellen, want u wilt natuurlijk niet meemaken dat dit kledingstuk of accessoire de week erop niet meer in uw maat te verkrijgen is! Dat is altijd zo’n teleurstelling!

shop bewust, koop direct de items waar u meteen verliefd op bent en stel een favorietenlijst samen voor de rest! Dit werkt fantastisch!

Ik hoor u denken, je had het over de nieuwe collecties voor komende zomer, vertel; wat zijn dan de trends? Nou, daar wil ik het dus ook met u over hebben. Ik draag vandaag 1 van de allergrootste kleurentrends van komend seizoen: bubbelgum roze.

must-haves: bubblegum roze

We hebben allemaal weer zin in kleur, in iets liefs en positiefs en deze kleur draagt dat allemaal in zich! Zelf ben ik gek op roze en denk dat dat vooral is omdat ik alleen maar zonen en een man heb; een mannenhuishouden dus. Ik ben nooit los kunnen gaan met roze en daarom hou ik enorm van deze kleur! Ik ben dus blij met deze zomertrend en heb dan ook meteen deze 100% cashmere broek én 100% cashmere vest uit de collectie van The Mercer NY besteld, die ik nu combineer met een 100% zijden blouse die ook van dit heerlijke merk komt. Roze all over the place dus!

Lonneke’s must-haves van het nieuwe seizoen:

Hierbij nog een aantal trends voor komend seizoen die we volop zullen gaan zien! Haal er uw favorieten uit en zet ze op uw lijstje!

 • Happy feel-good-prints met regenboogkleuren
 • Bubblegum roze dus 🙂
 • Zilver-sorbet-pastels 
 • Khaki 
 • Gekleurde opvallende keypiece jassen
 • Opvallende shawls met prints om je hoofd
 • Statement kragen
 • Romantische jurken
 • Lange kettingen met grote hangers
 • Giga ballonmouwen
 • Rechte wijde broeken
 • Losse wijde jeans
 • Grove witte sneakers

Tot de volgende keer!
Lonneke

Meer must-haves vind je in onze online shop.