Voer uw zoekbegrip in

Brand story WINDSOR: de klassieke ‘English Style’ in een modern jasje

Brand-Story WINDSOR

WINDSOR. Het feit dat het merk de naam van de Britse koninklijke familie draagt is geen toeval, want de voorkeur voor fijne Engelse stoffen wordt verondersteld een verwijzing te zijn naar de typische kledingstijl van de Britse landadel. WINDSOR staat dus symbool voor de mix van traditie en moderniteit, soberheid en excentriciteit, die de Engelse mode zo bijzonder en populair maakt, ook buiten Groot-Brittannië. Ontdek hier wat de ‘English Style’ inhoudt, welke key-pieces daarbij horen en waarom WINDSOR de beste keuze is als u uw outfit ‘very british’ wilt maken.

Brand-Story WINDSOR - Look 5
Trui van WINDSOR, bestelnr. 849422,
broek van RAFFAELLO ROSSI, bestelnr. 659683.

WINDSOR: de kenmerken

In plaats van opvallende opschriften of markante symbolen wordt het merk WINDSOR liever herkend aan zijn typisch Britse design. Mode van WINDSOR wordt vooral gekenmerkt door gedempte natuurlijke kleuren, zoals blauw- en grijstinten en groene en beige nuances. Discreet gebruikte, frisse pasteltinten maken de nogal donkere stijl van de Britse high society wat nonchalanter. Typische patronen zoals glenchecks, pied-de-poule, tartan of bloemenprints ronden de tijdloze ‘English Style’ af.

Brand-Story WINDSOR - Look 2
Blazer van WINDSOR, bestelnr. 163782,
blouse van WINDSOR, bestelnr. 749317,
broek van WINDSOR, bestelnr. 658867.
Brand-Story WINDSOR - Look 1
Blouse van WINDSOR, bestelnr. 749325,
rok van WINDSOR, bestelnr. 990252.

Net zoals het weer op het eiland altijd goed is voor een verrassing, is de mode van WINDSOR altijd klassiek en toch gevarieerd. Stijlbreuken of de combinatie van klassieke met fellere kleuren maken uw outfit pas echt Brits.

WINDSOR: best buy

Brand-Story WINDSOR - Best Buy
Blazer van WINDSOR, bestelnr. 166033.

Een lange blazer? Een tweedblazer? Rijlaarzen? De waxjas? De ‘English Style’ heeft vele it-pieces en WINDSOR voorziet in alle facetten ervan. Maar één ding is zeker: ruitmotieven vormen de kern van de ‘English Style’. Met een elegante blazer met een klassiek pied-de-poulemotief doet u een investering in de toekomst, want het mooiste aan de ‘English Style’ is dat het nooit uit de mode raakt!

De geschiedenis van WINDSOR

WINDSOR kijkt terug op meer dan 100 jaar traditie in de modewereld. Opgericht in 1889, gaf het zichzelf de naam WINDSOR, geïnspireerd door fijne Engelse stoffen en als waardering voor de Engelse koninklijke familie. Tien jaar later ontstond de eerste collectie voor stijlbewuste vrouwen, die toen al de essentiële waarden van het merk belichaamde: teruggebracht tot de kern, modern, zeer zelfbewust en met de juiste hoeveelheid ‘understatement’.

Brand-Story WINDSOR - Look 4
Blazer van WINDSOR, bestelnr. 166033,
trui van THYLIE, bestelnr. 800644,
broek van WINDSOR, bestelnr. 661531.
Brand-Story WINDSOR - Look 3
Jurk van WINDSOR, bestelnr. 163790.

aanbevolen voor jou