18.september 2018

Style My Day x Winter Coats

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over winter jassen, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete winterjassen zien.

Herfst is coming! Het is dus tijd om een nieuwe winterjas aan te schaffen. Misschien staat uw hoofd er nog helemaal niet naar; iets wat ik heel goed begrijp, maar toch is het belangrijk om op tijd een nieuwe winterjas te shoppen. Nu heeft u nog volop keuze en het zou toch jammer zijn als uw favoriet een maand later niet meer in uw maat leverbaar is. Ik heb voor u een selectie gemaakt, kijkt u mee?

ARTICLE_LINK
 
06.september 2018

Style My Day x Soft Sweaters

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete en zachtste truien zien.

ARTICLE_LINK
 
28.augustus 2018

Peter Hahn X Flower Touch

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over de mooiste items met bloemen, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete items met bloemen zien.

ARTICLE_LINK
 
22.augustus 2018

Peter Hahn X Striped Blouse

Lonneke is styliste en vandaag laat ze u haar favoriete twee outfits zien gecombineerd met een gestreepte blouse, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete twee outfits zien met een gestreepte blouse.

ARTICLE_LINK
 
17.augustus 2018

Style My Day X Perfect Pants

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over broeken, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

 

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete comfortabele broeken zien.

ARTICLE_LINK
 

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over bomber jackets, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

 

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete bomber jackets zien.

ARTICLE_LINK
 

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over de mooiste items, die onmisbaar zijn voor uw perfecte zomeroutfit.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete zomeroutfit zien.

ARTICLE_LINK
 

Lonneke is stylist en vertelt u vandaag alles over de mooiste zomertruien, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

 

Lonneke is stylist en vertelt u vandaag alles over de mooiste zomertruien, die onmisbaar zijn in uw garderobe.Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete truien met korte mouwen zien.

ARTICLE_LINK
 

Lonneke is stylist en vertelt u vandaag alles over de mooiste babyroze items, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

 

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete babyroze items zien.

ARTICLE_LINK
 

Lonneke is stylist en vertelt u vandaag alles over de mooiste items die u kunt combineren met een jersey broek.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u zien hoe je een comfortabele jersey broek combineert.

ARTICLE_LINK