Tropical-Trousers

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over de mooiste outfit met een geprinte broek, die onmisbaar is in uw garderobe.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete outfit zien met een geprinte broek.

ARTICLE_LINK
 

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over vesten, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete herfstoutfit zien.

ARTICLE_LINK
 

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over de mooiste herfst-outfit, die onmisbaar is in uw garderobe.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete herfstoutfit zien.

ARTICLE_LINK
 
02.oktober 2018

Style My Day X Touch of Red

Lonneke Nooteboom is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete rode items zien.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete rode items zien.

Als we één kleur kunnen noemen die de rode draad vormt in de komende herfst/winter dan is het wel rood. Van roestrood tot vuurrood en alles daar tussen in: rood is in! Leuk feitje; meerdere studies hebben het al bewezen, rode kleding maakt aantrekkelijk. Rood is de kleur van de liefde en heeft een positief effect op je omgeving en jezelf, dus daarom heb ik voor u mijn favoriete rode items geselecteerd. Kijkt u mee?

ARTICLE_LINK
 
18.september 2018

Style My Day x Winter Coats

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over winter jassen, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete winterjassen zien.

Herfst is coming! Het is dus tijd om een nieuwe winterjas aan te schaffen. Misschien staat uw hoofd er nog helemaal niet naar; iets wat ik heel goed begrijp, maar toch is het belangrijk om op tijd een nieuwe winterjas te shoppen. Nu heeft u nog volop keuze en het zou toch jammer zijn als uw favoriet een maand later niet meer in uw maat leverbaar is. Ik heb voor u een selectie gemaakt, kijkt u mee?

ARTICLE_LINK
 
06.september 2018

Style My Day x Soft Sweaters

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete en zachtste truien zien.

ARTICLE_LINK
 
28.augustus 2018

Peter Hahn X Flower Touch

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over de mooiste items met bloemen, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete items met bloemen zien.

ARTICLE_LINK
 
22.augustus 2018

Peter Hahn X Striped Blouse

Lonneke is styliste en vandaag laat ze u haar favoriete twee outfits zien gecombineerd met een gestreepte blouse, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete twee outfits zien met een gestreepte blouse.

ARTICLE_LINK
 
17.augustus 2018

Style My Day X Perfect Pants

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over broeken, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

 

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete comfortabele broeken zien.

ARTICLE_LINK
 

Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over bomber jackets, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

 

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete bomber jackets zien.

ARTICLE_LINK