Voer uw zoekbegrip in

Winterstijlen – zo combineert u wit, grijs en blauw

Winterstijlen

De kleuren van de winter: wit, grijs en blauw. Dat klinkt op zich niet echt spannend. Eigenlijk een beetje somber in plaats van elegant, maar stijlvol gecombineerd zien deze koele tinten er geweldig uit. Denk alleen al eens aan het koele karakter van de winter, de kalme schoonheid van een bevroren meer of de rustgevende uitgestrektheid van een sneeuwlandschap. En de enorme kracht van een winterse storm. Wij laten u drie mooie winterstijlen zien, waardoor u de kleuren van de winter met andere ogen gaat bekijken. Beloofd!

Winterstijlen: koel en elegant

Wit is tijdloos en kan het hele jaar door worden gedragen. Aangezien de natuur in de winter zelf al voor veel wit zorgt, komt de ‘niet-kleur’ in deze periode heel zuiver en puur over. Wit staat er bovendien om bekend dat het gemakkelijk te combineren is, omdat elke kleur met wit harmonieert. Dat klopt ook, maar echt chic wordt het pas als wij wit, let op, met wit mixen. Een geheel witte outfit staat elegant en zelfbewust. Hoewel van wit wordt gezegd dat het een onopvallende uitstraling heeft, trekken wij met zo’n pure winterse stijl alle aandacht.

Onze tip voor elegante winterstijlen:

Het is niet belangrijk dat alle onderdelen van uw outfit exact dezelfde wittint hebben. Het ziet er zelfs modern uit als verschillende wittinten, zoals crème, eierschaalwit en ivoor, met elkaar worden gecombineerd. U moet er wel op letten dat u echt alleen wit en maximaal één extra kleur draagt. U kunt bijvoorbeeld in kleur afwijken met uw schoenen, een gedessineerde jas dragen of kiezen voor een gekleurde handtas.

Elegante Winterstyles
Coltrui van PETER HAHN, Art.-Nr. 80700877, Broek van LANIUS, Art.-Nr. 62097477
(Fotos: Nicole, IG @nicole_lange_stuggi)

Winterstijlen: futuristisch en heel modieus

Een geheel witte outfit is niet alleen elegant en zuiver, maar ook heel modieus. De ‘niet-kleur’ komt niet voor niets telkens terug in talrijke designercollecties. Wit is tenslotte niet alleen tijdloos, maar kan ook snel futuristisch worden. Bijvoorbeeld als u casual streetwear in chique witte tinten draagt, bijvoorbeeld een witte jeans of witte cordbroek. Of als u kiest voor wit gebleekte natuurmaterialen als leer en zijde.

Onze tip voor futuristische winterstijlen:

U ziet eruit alsof u zo van de catwalk komt als u een witte jeans en trui bijvoorbeeld combineert met stevige boots en een rugzak in plaats van een elegante handtas. Zo’n stijlbreuk maakt uw outfit ongelooflijk spannend. Wie zich zo modern durft te kleden, zal ongetwijfeld complimenten krijgen!

Futuristische Styles für den Winter
Shirt met korte mouwen van EFIXELLE, Art.-Nr. 84583788, Sweatshirt met V-hals van LANIUS, Art.-Nr. 86774777,
Broek van LANIUS, Art.-Nr. 62097477
(Fotos: Beate, IG @befifty)

Winterstijlen: sportief en comfortabel

Naast mooie stijlen en outfits zijn in de winter natuurlijk vooral warme kleding en heerlijk zachte materialen belangrijk. Dat het ene het andere niet uitsluit, maar dat beide elkaar prima aanvullen, laten de wat sportievere winterstijlen zien. Bijvoorbeeld outfits die bestaan uit basics in winterse nuances, die aangevuld worden met een muts en een sjaal.

Onze tip voor sportieve winterstijlen:

De geheel witte stijl heeft een koele uitstraling. Houdt u van sportief en comfortabel, dan kunt u beter kiezen voor wat kleur. Winters wordt uw outfit sowieso als u het bij koele kleuren houdt. Bijvoorbeeld licht ijsblauw, donker koningsblauw of verschillende grijstinten. De stijl wordt helemaal perfect als u ook consequent kiest voor accessoires in koele nuances.

Sportliche und bequeme Winterstyles
Jeansblouse van PORTRAY BERLIN, Art.-Nr. 71316777, Kasjmiertrui van INCLUDE, Art.-Nr. 84065277,
Sjaal (vergelijkbaar) van ANNA AURA, Art.-Nr. 35531377, Baret van PETER HAHN CASHMERE, Art.-Nr. 30774477
(Fotos: Anja, IG @schminktante en @huesch.co)

En? Konden wij u overtuigen?

Als u net zo puur wilt stralen als de winter, kunt u zich kleden in de kleuren van dit jaargetijde. Hier vindt u geselecteerde stijlen die u naar eigen wens kunt combineren. Of u nu kiest voor elegant, futuristisch of verzorgd sportief.