Voer uw zoekbegrip in

HOLIDAY FEELING: de kunst om uzelf te stylen alsof u op vakantie bent, ook buiten de vakantie om

Trend HOLIDAY FEELING

Leun achterover, ontspan en geniet van het leven! De trend HOLIDAY FEELING brengt een vleugje van het Caribische gevoel en veel vakantieflair in het leven van alledag. Met zomerse motieven, vele batik-elementen, exotische details zoals palmbladeren en natuurlijk opvallende kleuren. De materialen zijn licht, de modellen luchtig en u kunt ze stylen zoals u wilt met kleurrijke sieraden of Zuid-Europees geïnspireerde raffiatassen. Welke essentials voor uw persoonlijke vakantiegevoel zelfs vóór de vakantie niet mogen ontbreken, vertellen wij hier vandaag.

Raffia en stromateriaal

Niets brengt ons sneller in een vakantiestemming dan stijlvolle accessoires van raffia en stromateriaal. Of het nu gaat om tassen, hoeden, schoenzolen of sieraden: deze natuurlijke materialen zijn de laatste jaren uitgegroeid tot echte vaste waarden in de mode. Misschien komt het omdat ze de laatste jaren ons verlangen naar strand en zand onder de voeten toch een beetje hebben kunnen bevredigen. In elk geval is de look gewoonweg paradijselijk, en soms zelfs ongelooflijk praktisch, want een shopper van raffia is een echt ruimtewonder. Van kantoor direct door naar het zwembad? Geen probleem.

Trend HOLIDAY FEELING - Look 1
Jurk van MYBC, bestelnr. 156778,
tas van PETER HAHN, bestelnr. 305576.
Trend HOLIDAY FEELING - Look 2
Ketting van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 320534,
armband van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 319624,
jurk van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 159015,
tas van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 345272,
sandalen van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 319269.

Coole knopen

Instant strandgevoel. Met een geraffineerde knoop bij uw buik kunt u veel blouses dat zomerse tintje en zo uw outfit een vakantie-look geven, ongeacht of u nu echt op weg bent naar het zwembad of met een vriendin hebt afgesproken in de stad. Trouwens: een geknoopte blouse hoeft niet per se een blote buik te betekenen. Draag er gewoon een eenvoudig topje onder en de look is absoluut geschikt om elke dag te dragen.

Trend HOLIDAY FEELING - Look 3
Top van PETER HAHN, bestelnr. 744436,
badpak van LIDEA, bestelnr. 257314,
rok van PETER HAHN, bestelnr. 987859.

Holiday feeling met exotische prints

Typisch vakantie: exotische planten, verleidelijke bloemen, ruisende palmbomen, weelderig groen en een inspirerende overvloed aan intense kleuren en onbekende vormen. Geen zin om te wachten op uw volgende reis? Bestel dan kledingstukken met de fascinerende flora en fauna van uw favoriete paradijs. Met prachtige prints van exotische palmbladeren, kleurrijke bloemen en nog veel meer. Een vleugje jungle en avontuur, maar dan zonder vervelende muggenbeten.

Trend HOLIDAY FEELING - Look 4
Jurk van ST.EMILE, bestelnr. 158009.

Batik beauties

Het Caribische gevoel is hier al in verwerkt! Shirts en jurken met kleurrijke batikprints spreken meteen tot de verbeelding en laten u dromen van palmbomen, stranden, zachte muziek en het geluid van de zee. Een heerlijk gevoel en een schitterend gezicht. U kunt trouwens heel gemakkelijk zelf batikprints maken, maar pas op: het is het beste om dat eerst met oude kleren uit te proberen!

Trend HOLIDAY FEELING - Look 5
Shirt van FLUFFY EARS, bestelnr. 961105,
shorts van FLUFFY EARS, bestelnr. 646086,
armband van PETER HAHN, bestelnr. 387962,
sjal van FLUFFY EARS, bestelnr. 387969.

Holiday feeling met frisse kleuren

Warme zomerdagen vragen om verfrissende knalkleuren. De winter heeft immers lang genoeg geduurd met zijn grijze luchten en donkere dagen. Vakanties voelen kleurrijk, levendig en supervrolijk aan en we zijn klaar voor felle kleuren, gedurfde colourblocking-looks, opvallende prints en heel veel zon. Laat het vakantieseizoen maar beginnen!

Trend HOLIDAY FEELING - Look 6
Jurk van MYBC, bestelnr. 156778,
tas van PETER HAHN, bestelnr. 305576.

Verliefd op linnen

Natuurlijk speelt ook de keuze van de juiste materialen een belangrijke rol in de zomer- en vakantiemode. Als het echt warm is, zijn zijde en vooral linnen dé stoffen om te dragen. Linnen valt heerlijk luchtig, warmt niet zo snel op en geeft altijd een verkoelend gevoel op de huid. En het feit dat linnen van nature graag kreukt, draagt bij aan de nonchalante uitstraling van de stof. Per slot van rekening heeft u misschien net uw shirt of jurk uit de koffer gehaald om van de eerste dagen van uw vakantie te genieten…

Trend HOLIDAY FEELING - Look 7
Linnen jurk van DORIS STREICH, bestelnr. 160674,
tas van ANOKHI, bestelnr. 309351.
(Foto: Susanne, IG: @textelle en Martina, IG: @stillsparkling_50plus)

aanbevolen voor jou