Voer uw zoekbegrip in

Met de klassieke streep heeft u altijd een streepje voor

Lonneke: Met de klassieke streep heeft u altijd een streepje voor

Lieve allemaal,

Wat hebben we met z’n allen toch een ontzettend indrukwekkende en spannende periode achter de rug. De gemoederen zijn een beetje gaan liggen, maar we weten wel dat we er nog lang niet zijn. De grootste shock is achter de rug, langzaamaan pakken we de draad voorzichtig weer op en passen we ons aan. Onbewust vind ik het persoonlijk best heel moeilijk om me te houden aan de 1,5 meter regel, voornamelijk omdat ik een knuffelmens ben! Ik “wil” me er natuurlijk wel aan houden, alleen vaak stap ik toch onbewust op een vriend of vriendin af om “bijna” te knuffelen. Ik vind dat echt wel heel moeilijk! Maar wat moet dat moet en het is natuurlijk voor een heel goed doel, dus uiteindelijk komt het met mij ook wel goed! De lockdown in België is ook eindelijk voorbij, dus ik kan ook weer mijn huis uit en naar Nederland om te gaan werken! Ik heb weer zin om onder de mensen te zijn, (absoluut mét 1,5 meter afstand) zin om stylingadvies te geven en mensen te kleden! Om te beginnen wil ik u vandaag weer inspireren met een mooie zomertrend!

We zien de komende zomer veel strepen in het modebeeld en dat maakt mij blij. De streep zoals ik hem vandaag draag is een klassieker en dus van alle tijden! Vaak krijg ik de vraag hoe men een klassieke streep tóch modieus kan dragen. Omdat een streep in blauw/wit echt ultra-klassiek is én blijft, kies ik ervoor om deze blouse een beetje sportief af te stylen. Deze blouse kunt u natuurlijk ook perfect op een witte zomerpantalon of jeansbroek dragen, maar vandaag kies ik voor een heerlijk soepelvallende jersey donkerblauwe rok, met elastiek bovenaan. Deze rok draag ik dus nu met een strepenoverhemd, maar gisteren droeg ik deze fantastische rok met een oversized trui. U leest het; dit model is op ontzettend veel manieren te combineren! Om het hemd en de rok een extra sportieve finish te geven, draag ik witte sneakers. Deze sportieve schoenen zijn – als u het mij vraagt – een perfecte basisaanvulling voor uw garderobe.

Als u een outfit kiest die u een beetje te netjes vindt, combineert u deze met witte sneakers en zo geeft u uw outfit net even wat extra’s! Ik pas deze truc ontzettend vaak toe en daarom zijn witte sneakers voor mij een must-have. Deze versie van Paul Green loopt echt fan-tas-tisch! En dat al vanaf de eerste seconde dat ik ze draag! Een aanrader hoor!

Lonneke streep outfit
Blouse van PETER HAHN, Bestelnr. 716228
Top van PETER HAHN, Bestelnr. 736077
Rok van PETER HAHN, Bestelnr. 989106
Sneakers van PAUL GREEN, Bestelnr. 347941

Naar mijn mening is deze outfit een goede keuze voor iedereen. U kunt de items  uit deze set ook makkelijk op vele andere manieren dragen zodat u veel plezier heeft van deze keuze! Onder de blouse draag ik ook nog een supermooie witte elastische top van Peter Hahn. Deze top draagt heerlijk onder een vest of blazer en combineert u in de zomer ideaal met een rok of zomerbroek.  De top is een hemd-model zonder mouwen en dus een ideale aanvulling op uw zomergarderobe! Bij mijn outfit kan ik de blouse ook om mijn heupen knopen als het wat warmer is!

Tot de volgende keer!

xx Lonneke